Back to school

Idag har jag pluggat och ska så även göra några timmar frammåt. Jag måste säga att det känns väldigt ovant. Jag pluggade egentligen aldrig på Fridhem i den bemärkelsen. Men nu däremot är det grejer på G. Matteprov imorgon. Två inlämningar på måndag och sen rullar det bara på...Kommer nog ha typ ett prov i veckan fram till jul. Men jag ska klara det!
Det lär ju dessutom bli värre på Högskolan där skillnaden dock är att jag kommer att vara intresserad av det jag läser om. Det är faktiskt en ganska stor skillnad när jag tänker efter. Utan målet att komma in i Malmö hade jag antagligen grinat varje morgon:)

I helgen flyttar Nosse! Vi blir praktiskt taget grannar (eller ja....nästan!) Hujedamig. Nu kan vi storhandla tillsammans:)

Nej, nu ska jag plugga. Jag ska fan ha MVG på provhelvetet imorgon.

Hemma hos tösen igen...

Så var man hemma igen. Det är alltid lika skönt. Alldeles extra skönt denna gången tror jag. Har saknat Karolina, Mimmi men framförallt AGNES! Det lilla kattskrället. Drömde till och med om henne på nätterna. Nu är jag verkligen lika knäpp i huvudet som jag tidigare tyckte att alla andra husdjursmänniskor var.

Drömde att hon var stor som en tigerunge när jag kom hem och hon va långt ifrån söt. Hennes huvud var så tjockt att öronen hade försvunnit i fettet. Till min fasa såg jag dessutom att det stod en stor hink med enormt stora bitar hundmat i köket som pappa hade matat henne med. Usch! Min lilla Pangnes...

För övrigt var resan riktigt skön! Det regnade lite och var molnigt några dagar, men faktum var att jag nog mest tyckte att det var en skön ursäkt för att slippa hetssola och bara ligga på rummet och läsa:) Det blev genast jobbigare när solen kom fram. Men givetvis var det skönt det också! En dag blåste det riktigt ordentligt och det var himla härligt att bada i vågorna som kastade runt en som en liten vante.
Läst har jag också gjort, ganska mycket. Jenny S (mycket läsvärd, dvs - läs den!) Linas Kvällsbok 1 & 2 (Underhållande och hög igenkänningsfaktor från den tiden då man själv började supa och utforska kroppen:-)

...och ätit! Mmm! Näst sista kvällen åt vi på en mycket god restaurang. Dyrt som fan, men maten var därefter! Smakade mitt livs godaste mozarellaost och åt en ljuvlig Paella!

Åkte även på en mycket trevlig ö-rundtur med mamma, där Elin var guide. Tror nog att hon är som klippt och skuren för det där jobbet:-) Kul att bli emottagen av Annelie också på flygplatsen. Pumpsen gjorde sitt och fruntimret såg ju nästan vuxen ut:-)

Men som sagt. Hemma bäst!:-) Har precis varit och handlat. Grönsker och skaldjur. Det är det jag ska äta nu en tid framöver om jag ska slippa köpa en storlek störra av alla mina byxor:) Lite fett kan väl vara mysigt, men jag har faktiskt inte råd att byta ut min garderob just nu.

På schemat - plugga, plugga, plugga! Matteprov (man säger inte tenta på komvux:-) på onsdag.
Snart helg...
Attans vad man hann sakna festandet här hemma!:-P

Jag vet inte om jag blev inspirerad av Linas Kvällsbok, men det känns som om jag skriver lite extra skolelevsaktigt idag.

Kattpiss är grejen

Agnes har varit så duktig sen hon kom. Gått på lådan och varit duktig. För en timme sen tog jag fram resväskan för att börja packa och vad händer? Jo, kattfan pissar i den. Så nu har jag jagat en ny väska och förhoppningsvis kunde jag låna en av Jocke. Kattjävel!

En söt kattjävel dock.

See you in a week!

Imorgon bär det av till Menorca! Det ska bli fullständigt underbart!:-) Känner att jag behöver en uppvilarvecka i värmen nu. Har faktiskt jobbat mycket i sommar! Dessutom gör det inget om jag kommer ifrån det  hårda festande som bedrivs på hemmaplan:) (Även om det nog kommer att förekomma en hel del förtäring av berusande drycker i Spanien)
Tullakrok igår höll måttet. Antalet besökare var relativt dåligt, men de som ändå troget tog sig dit gjorde det värt varenda krona!:-) Jag hade hur kul som helst. Detaljer vet jag inte om det är värt att nämna. Lite kräk, buskhoppning, skränande och en stripshow (som jag dock inte själv deltog i)

Nu ska jag nanna! Imorgon börjar skolan och väskan ska packas. Har försökt packa hela dagen, men aldrig kommit igång:-)

Vi ses om en vecka!
Jag kommer att sakna PANGnes!:-)

Där fick jag så jag teg

Igår var jag lite "hied" (som mamma brukar säga, forkortning av hialös) och så partysugen att jag mår illa idag. Med tanke på utgången hade jag kunnat vara spiknykter och haft lika trevligt. Satt i princip bara och pratade hela kvällen och det faktum att jag hade tagit ett glas vin för mycket försvårade bara det hela:-) Jag får skylla mig själv.
Ikväll är det fest....PARTY! Fy fan...men jag ska klara det. Först ska jag i alla fall äta och sova. Ska bli spännande att se om man fortfarande platsar på tulla eller om tulla överhuvudtaget platsar. Betyget får ni imorgon.

För övrigt så mår mitt kattaskrälle bra. Hon har blivit fullständigt galen och flyger runt i lägenheten som om någon jagade henne med eld. Men det lägger väl sig med tiden. Fick ett FY SPRAY av Mimmi och det avskyr hon så det har jag sprutat på bland annat datasladdarna. Lite störigt med msn-konversationer som bryts var 30:e sekund.
Men jag kan inte förneka att jag avgudar det lilla livet! Min lilla Pangnes!


Finally!

Som jag har väntat! Äntligen ska jag få festa för första gången på två hela veckor. Personbästa.

Jaja...vi har hört:-)

Jag bara måste lägga upp en bild på Agnes! (Låt mig få prata lite om min katt tills den värsta "chocken" har lagt sig:-)

image56

Gos!


Det blev en Agnes!

Nu är jag inte längre ensam i min lägenhet, utan nu bor också katten Agnes här! Faktiskt ligger hon just nu precis brevid tangentbordet:-) Kanske också var detta som gjorde att jag beslutade mig för en lugn hemmakväll. Har inte varit ute alls i helgen och det känns hur skönt som helst!:-) Jag behöver vila känner jag...har blivit lite "mycket" på sistone. (Nu går hon på tangentbordet...) Första helgen på ett halvår...
Mimmi gick precis hem. Vi har haft det hur mysigt som helst med kräftor, räkor, ostar och grönsaksdipp! Både hon och jag tycks ha fått nog av fest...i alla fall ett par dar framöver! Man vet aldrig när det är dags igen:-) Jag måste säga att jag gillar att diskutera kvinnobekymmer, men jag hade gärna sluppit att ha dem. Attans! Tur man har en dunboll som kan pigga upp. Och en kompis lajk Meeems!:-)
Nu ska jag lägga mig och läsa och klappa katten.
(Jag kommer bli en såndär som tjatar om sin katt...illa)

image55

Kattipatzingen


Ice ice baby!

Jag kokar! Det är 26 grader i min lägenhet. Någon som har ett tips på hur man får det svalare?

Kattjakten snart avslutad:-)

Imorgon ska jag köpa kattgrejer att inreda mitt hem med:-) Den lilla krabaten ska minsann känna sig välkommen!
På lördag bär det av till Ljungby för att titta på en alldeles bedårande liten kattflicka! Jag hoppas att "kemin" stämmer, för då åker hon med mig hem!:-) Äntligen!

image54

Nightmares no more när den här tuffingen ligger brevid och beskyddar!
Har ni sett något sötare?

Det går nog över tills imorgon

Nu skulle det sitta fint med en pojkvän. Det tycker jag i och för sig inte så ofta, men när jag tycker det så kan jag inte alls förstå glädjen i att vara singel. När jag däremot trivs underbart med singellivet förstår jag inte hur jag någonsin skulle kunna skaffa mig en pojkvän. Det verkar högst obekvämt.
När jag vill ha pojkvän brukar det oftast bero på en hård helg med pinsamheter eller att jag helt enkelt tycker att det hade varit trevligt att ha någon att bjuda på mat. I detta fallet är det nog en kombination.
Det är på söndagarna (när ångesten för hur opassande, åtminstone i min egen hjärna, jag betett mig i helgen är som störst) som paniken smyger sig på. Då hade det suttit fint med en man, en chipsskål och ett par ungar. Då man är så långt bort från skandaler man kan komma.
De här "jag-måste-snart-stadga-mig-innan-jag-gör-bort-mig-mer-attackerna" brukar dock inte vara så långvariga och oftast helt borta på måndagen. Det är då jag sätter mig och trycker på "ta bort medlemskap" på diverse dejtingsajter, där jag dock glatt (eller snarare ångestfylld) blir medlem igen lagom till kommande söndag.

Idag är det dock inte söndag, men en såndär dag då jag åtminstone skulle vilja ha någon att laga mat till.
Har beställt kokböcker på www.cdon.com En om marockansk kokkonst, en med recept på soppor och en med grytrecept. Nu är det fanimej bara kontaktanonnsen som fattas.

Huruvida ovanstående information stämmer överens med den egentliga verkligheten låter jag vara osagt, men jag skulle ljuga om jag sa att där inte fanns en enda liten gnutta ironi:-) Och om jag sa att där inte fanns en enda liten gnutta sanning...

Nu ska jag gå in på blocket och titta på katter. De kan man åtminstone köpa (och i vissa fall få helt gratis)

Sämsta serien ever

Finns det någon i hela Sverige (Europa, världen, universum osv...) som tycker att "Våra värsta år" är bra? Jag kan faktiskt inte komma på något sämre.

image52

Det är så att bara denna bilden gör mig irriterad:-)
Tur att man kan byta kanal.


För övrigt så har dagen varit mycket passiv. Hem tidigt från jobbet pga orsaker. (Oväntat va?:-)
Knackade på hos Komvux, men ingen hemma.
Åkte till Lamaro och postade ett brev till Komvux istället om ledighetsansökan.
Nu sitter jag hos föräldrarna och väntar på att de ska komma hem.

Snart helg...
Och på fredag ska jag och Karolina äta Baguett!:-)

Jag ska, jag ska, jag ska!

Fick antagningsbeskedet från Komvux idag. Då är det alltså sant. Jag befarade att jag inte hade drömt att det var det som gällde i höst, men man hade ju ändå hoppats lite. Och så mycket som jag drömmer dessutom.

Jag ska klara det!
Jag ska ha 19 poäng minst, om ett år!

The invasion of the bananaflies

Jag har sett en bananfluga i mitt kök. Nu är det bara en tidsfråga innan han (alternativt hon) tar dit hela släkten för att kalasa på min soppåse.
Tips mot bananflugor någon?

Imorgon blir det till att gå upp 04.45 för att bege sig till Isover för lite hederligt arbete. Detta betyder att jag måste vara i säng om (shittasså!) en halvtimme! Ska jag hinna läsa slutet på boken är det nog dags att bege sig sovplatsen.

Imorgon ska jag och Karolina lösa korsord på frukosten! Dagens höjdpunkt.
Och en liten egen mening tillägnar jag Mimmi. Du är bra, jag uppskattar dig!:-D Glad att vi kommit varandra närmre på senaste tiden!:)

Änd widd den avslutningen vill jag bara säga G'natt!
Imorgon vaknar vi upp till en klarblå himmel!

Varför?

Fy fan. Jag mår så jävla illa! Jag kräktes igår. Så var det sagt. Ungefär 5 minuter efter att jag skrev nedanstående inlägg. Jag vill till stranden men mår för dåligt. Jag behöver köra till Strövelstorp, men är fortfarande full typ. Jag behöver sova...

Drunk

Allvarligt talat så har jag inte varit såhät full sen jag var sextron. Shottar och Champagne är nog inget för mig. Nu ska jag sova. Erkännande Nr 2 är att det tog 15 min för mig att stava rätt på etta inlägget...
Fy sören, nu palllar jag inte mer gonatt...
Jag är full like a...inte ens kastrull...fullare än så...

ZzXZzZzZz................

Kräftfest!

Kräftparty igår! Himla kul måste jag säga:-)
Jag diggar min familj.

image51

Såhär kul hade jag...

Åt kräftor tills jag var proppmätt så jag antar att jag får skylla mig själv när magen inte varit på sitt bästa humör idag. Kräftspad och snaps är ingen bra kombination.

För övrigt så är jag så jävra pinsam! Vill sjunka genom jorden 10 ggr om, men Mimmi fick i alla fall något att skratta åt. Usch...

Dags att göra sig iordning! Ikväll är det dags igen. As usual.

Mina hemligheter

Titeln på en bok som är väldans bra! Har bara läst en tredjedel i och för sig, men det är en sådan bok som man bara vill läsa vidare på - varning för streckläsning.

 image50

Innehållsrikt värre

Klockan är läggdags för den hårt arbetande städtanten, men tydligen är jag för korkad för att inse det själv (inte att jag är hårt arbetande, utan att det är läggdags alltså)
Jag måste tillstå att jag trivs utmärkt på jobbet för tillfället. (Kan hon sluta tjata om sitt jobb, hon är faktiskt bara städtant!)
Jag har fått lära mig att man inte ska säga att man är "bara städerska". Utan mig (i alla fall under några veckor på sommaren) hade folk blivit sjuka och mått allmänt dåligt på sin arbetsplats. Städerskor (även om jag föredrar ordet "lokalvårdare") är också viktiga! Faktiskt jätteviktiga! Tänk var mycket intorkat bajs det hade funnits utan mig...nästan så man blir lite yr i bollen när man tänker på det.

Idag har jag (förutom att jobba) sovit, handlat, läst bloggar, tittat på TV och lagat mat. Imorgon ska jag ha med mig kycklingbröst med potatiskroketter och bearnaisesås till jobbet. Det är så man längtar redan. Har vardagslyxat i form av kräftstjärtar med skal. Det var en höjdare utan dess like. 28.90;- kostade dem på COOP och man slapp resten av den onödiga kräftan. Ett paket med hela kräftor kostade 139 spännare! Visserligen dem dyraste, men ändå! Det är rena rånet.

Nu fick jag precis ett mess av Karolina som förtäljde att hon mår illa och känner sig svimfärdig:-S Hjälp! Hur ska vi nu lösa det med jobb imorgon? Well well det löser sig nog. Huvudsaken är att tösabiten blir frisk. Klarar mig inte utan henne på fredagens kräftkalas!:-)

Snart kommer jag förhoppningsvis skriva ett inlägg med innehåll. Det blev inte idag, men kanske imorgon?

RSS 2.0