Nostalgi

Pratade nyss med min vän Mr D (har lärt mig av Dajsy att personer omnämns med första bokstaven i namnet:-) Kan väl vara ganska vettigt ändå för att inte helt lämna ut andra. Det kan ju gott och väl räcka med att man lämnar ut sig själv. Fick hur som helst tipset att söka på Solstollarna på Youtube. Har solstollarna inspelat och älskade det som liten såväl som jag gör det som vuxen:-) Det är bara suveränt!

http://www.youtube.com/watch?v=2GplSKZbGsU Tryck!

image27

Någon som också blir vansinnigt nostalgisk och uppåt av solstollarna?

Tjejgrej

Nu ska jag skriva ett tjejigt inlägg! Idag har Bobbo shoppelishoppat.

Det blidde:

Baddräkt á la Kylie H&M - så jädra snygg. Tänkte lägga ut en bild på mig iförd denna dräkt men jag såg nästan porrig ut! (lilla jag lixom...?) Så den sparar jag till Ayia Napa där jag kommer att visa mig på beachen till allmän beskådning. Exklusivt för dem som ska dit 11/6. Hö hö...
Sen hittade jag även en grön skimrande klänning med diskret prickmönster, mycket prisvärd och snygg. Det blidde också ett svart vanligt (tråkigt?) linne för 49.50;- Gillade priset.
Sen fick jag panik och bestämde mig för att inte handla något alls förrän jag verkligen kollat igenom min garderob för att se om det är något jag behöver. En ljusgul eller röd jeanskjol hade inte varit dumt.

Från panik över till ångest. Gillar inte sånna här "tjejiga" inlägg, men det är väl bara att acceptera att jag är tjej. Dessutom gillar jag att shoppa, även om jag insett för länge sedan att det inte är det livet går ut på:) Dock har jag inte kommit fram till vad det går ut på. Usch. Jag orkar inte ens tänka på det. För tillfället tillåter jag mig att vara så ytlig att säga att just nu bryr jag mig mest om att ha roligt. Jag har haft mina filosofiska perioder och det är väl delvis dem som gjort att jag faktiskt är så glad som jag är! Hjärnan är helt amajsing. Med den kan man bestämma allt, om man vill vara glad, ledsen, förbannad. Det känns som att jag de senaste (låt säga) 2 åren har lärt mig tänka bättre. För jag tror personligen att bara för att man har en hjärna så behöver man inte kunna tänka helt rätt. Detsamma gäller öronen. Alla har dem, men inte alla kan lyssna. Och visst är det så att vissa använder artikulerings och uttrycksverktyget munnen lite för mycket?:)

Från 100 till 0 på hur många sekunder?

Har tänkt på det. Det är ett jäkla ältande om hästkrafter och 0 till 100 på en tiondelssekund (okej inte riktigt, men nästan:-) Är det inte mer viktigt hur snabbt bilen kan gå från 100 till 0? Visst, man vill väl ha en bil med litta krut i, men samtidigt...jag vill gärna att den ska stanna snabbt om där kommer ett rådjur, en älg eller en fyllehonn över gatan. Hade inte en familjebil sålt bra på att marknadsföra sig med "från 100 till 0 på X sekunder?"
Bara en tanke. Jag har ingen aning om bilar överhuvudtaget så jag borde kanske inte ens yttra mig:)

Åhhh

Jag hade så jävla gärna velat vara där nu. Är pigg, partysugen och ja...som alla vet - hångelsugen. Blir så bitter. Ni som har möjlighet - gå på folkhögskola! Jag var inte färdigfestad idag och det känns hemskt att somna när jag inte är "färdigpartad"...damn! Får ta igen det i helgen. Eller...egentligen vet jag inte vad jag snackar om. Min helg var fantastiskt rolig! Men...på något särr vill man ha mer!
Suck. Ett mindre problem får man leta efter. Men detta var sista festen på skolan. De flesta som går där kommer jag aldrig någonsin få se igen efter veckans slut. Jag både älskar och hatar året som gått.

Fridhem is the shit

Jo, som sagt, ibland is it the shit men ibland är det verkligen THE SHIT! Hade så jäkla kul ikväll. Blev så besviken på mig själv att jag åkte hem redan 01. Trodde att det var fetefest hemma hos mig men när jag kom hem ville alla hem. Blir så störd på mig själv att jag inte stannade och shakade asset! Hade för fan kunnat få ett hångel. Hade varit så jäkla perfa nu när man inte ska se människorna på  flera (förhoppningsvis inga) år. Okej, teatereleverna kommer nog märka ut sig lite här och där och en del kommer jag nog säkert att få se på TV, men inga andra...
Melodifestivalen var skeeetabra. Låten som vann nynnar alla på fridhem på nu! "Jag vill ju bara ligga ligga ligga, jag vill ju bara ligga ligga ligga!" Jävligt medryckande! Dessutom tror jag att många av eleverna kände igen sig i texten=)

Ebba von Sydow

Jag känner mig bara tvungen att säga något om det här påhoppet av Magnus BetnérEbba von Sydow. Allt det han sa har jag tänkt tusen gånger om. Dock tyckte jag nog att det var lite väl hårda ord. På något sätt får man väl försöka acceptera att vissa människor trivs med ett (som det verkar) ytligt liv. Å andra sidan har Ebba en jädrans massa åsikter om andra. Dock handlar det mest om deras utseende. Undra vad som är värst, att kritisera någons utseende eller någons personlighet? Same shit kanske. Någon menar väl att det är hennes jobb. Sen har vi ju också något som kallas för yttrandefrihet.
image26


Ängelholm by night

Oh yeah, igår var det lajbans. Jag och Mimmi hade skrivit in "Hbg" i almanackan, men efter lite spiritus i kroppa så ändrades planerna och det kändes ganska bekvämt att bara gå runt hörnet och försöka komma in på 57:an. Vi försökte och succeeded!=) Dit måste jag igen. Det var skitkul rent ut sagt. Vilka skojiga människor där var också! Och en massa hotties för den delen också. Vill ju inte utelämna mig helt men jag kan säga att det fanns en hottie som var hottare än de andra och honom hettade det till med. Återigen fick Box hångla. Ja ni ser, nu lämnade jag ut mig ändå. Jag kan helt enkelt inte hålla tyst.
Nu känner jag mig i ärlighetens namn lite bakis, men i ärlighetens namn så var det värt det.
Och så är det mojans dag och allt! Och vad får man för det? Jo Mamma bjuder på middag. Någonstans har det ju blivit fel=) Men mammas mat är god så man ska ju inte klaga. Dessutom ska hon få ett halsband.

Fan vad jag är sugen på mjölk.

Saturday means party with Mims

I vanlig ordning ska jag och Mimmi göra stan. Vilken stad det skulle bli hade vi stora diskussioner om innan idag. Vi var kluvna som bara den. Ängelholm, Helsingborg eller Båstad? Tror att vi kom fram till Helsingborg, men jag är fortfarande kluven, vilket jag nog hade varit vilket beslut vi än hade tagit. När man är lite kluven och halventusiastisk så får man alltid som roligast, så det är väl för det vi håller tummarna nu.
Om en dryg timme ska jag infinna mig i Mumsets näste och det skall intas vin och klappas på katter. Aj löööv Mimmis katter.

image23
Vinhaggor

Piktschör

Tänkte mest lägga upp en bild från gårdagen!

image21

Fyra skönheter utav icke denna värld!

Drömmer mig bort

Inatt drömde jag världens bästa (och mest osannolika) dröm. Lars Winnerbäck var här på efterfest! Och vem raggade han på? - Mig! Ja, jag var så lycklig. Men ack, det var bara en dröm...
Well well. Jad drömde i samma veva också att en på min efterfest (som jag inte alls kände) på alla sätt försökte mörda en annan på festen (som jag inte heller kände). Han hällde kokande vatten på henne och försökte sticka henne med en massa tillhyggen. Det som var så konstigt var att de andra festdeltagarna var något passiva i situationen. Det var lixom bara "Nej men sluta, hon vill inte" Inget samtal till polisen inte, nej nej.
Någonstans i drömmen hade jag också blivit kille och bög och skulle ragga på en annan kille på festen och försöka få honom i säng. Jag vaknade dock innan det började bli intressant.

Var får man allt ifrån?

A drunk speaking

Tjena, här får man minsann försöka behärska sig=) Har haft en himla rolig kväll. Massa hångelchanser som jag inte tog, med whatever, man lever väl för fan inte för att hångla...eller jo.
Nu ska jag skiva upp lite mozzarella och däcka. Det är min plan för ikväll (inatt).


Festligheter

Ikväll är det återigen dags. Det ska intas drycker av glömska och glädjen ska spira! Det är hemskt att man (jag) faktiskt lite lever för helgerna. Jag älskar att vara 21 och ett halvt. Tonight kommer sis, Karolina, Erika och Frida på besök. Jag antar att det blir som vanligt. Vi kämpar med vinet, snackar som fan, blir sluddriga och bestämmer oss för att dansa istället. Bahnhof Bar är slutdestinationen. Inte det roligaste, men bättre än inget. Imorgon hoppas jag på Pepe's i Båstad.

image20

Karolina, jag och Erika. Bara sis som fattas. Får skaffa en gruppbild ikvälla.

Nyttighetsdag

Idag har jag varit helt fantastiskt nyttig. Jobbat i hela 7 timmar! Alltså nu menar jag inte att detta skulle vara någon slags bragd utan mer "Gud vad lycklig jag är som fick jobba i hela 7 timmar!" Dem där timmarna skulle jag kunna käka för i en hel månad. Eller dricka.
Har dessutom precis lagt in en maskin tvätt och innan dess handlade jag på Lidl. Nyttigheten finner inga gränser! På Lidl inhandlade jag:
(observera - lista!)

3 paket mozzarella á 7.90;-
1 paket räkor 1 kg á 34.90;-
Toapapper á 9.90;-
Popcorn á 6.90;-
1 st plastkasse

Passa på att anteckna nu, för mer spännande än såhär blir det inte.

Testing testing

Skriver bara för att testa. Måste ju se så att det ser snyggt ut när inläggen hamnar efter varandra vettja! Lite klurigt det där med att få till alla färger rätt när man inte är så "haj" på hur det funkar. Dessutom hade jag mer än gärna bytat ut bilden "där uppe" för att få det hela lite mer personligt, men inte fick jag rätt på hur det går till.
Listor är poppis har jag sett i ungefär tusen andra bloggar, så det är väl bara att hänga på bloggtrenden. Jag är en sådan person som är inne i perioder. Det kan handla om mat, kläder, tv-program eller ja...i stort sett vad som helst. Med några nyckelord tänkte jag sammanfatta pågående period.

Mozzarella (jag skulle kunna äta 3 "bollar" om dagen, men håller mig till en)
Tomat (Passar utmärkt till allt och speciellt till mozzrella)
Nypotatis (Sommar!)
Mjölk (Jag drömmer om det på nätterna)
Fest (Varför finns det bara en helg i veckan?)
Sova (Ångestladdad punkt. Jag borde träna istället)

Än så länge kommer jag inte på fler punkter, men jag skulle ändå vilja påstå att mozzarella-punkten är den som utmärker sig mest i mitt vardagliga liv. Om en vecka kommer jag säkert vara jättetrött på mozzarella och trycka i mig något annat som om jag vore besatt. Det är sån jag är. Inga mellanläge - 100%


Så var det dags...

Efter att frenetiskt suttit hela dagen och läst andras bloggar, beslutade jag mig för att starta en egen. Känner lixom att jag vill ge tillbaka något till mänskligheten. Typ.
Dagen idag har främst spenderats i skolan där jag ägnat mig åt mindre avancerad bildredigering. Bilderna har jag tagit själv, tjohoo! Vi fick i uppgift att fota orden Cross, Media och Design.

image7

RSS 2.0