Än är det krut i kärringa'

Mitt besökarantal har fallerat....varför?
Jag antar att jag gått och blivit lite tråkig på äldre dar. Inga bilder, inga videor, inga spännande skandaler.

Idag fick jag tillbaka mitt matteprov. Det gick inte åt helvete, men det var inte så långt ifrån. Ska verkligen jobba på att få grepp om det där!
Idag har jag också fått en ny bil!:-D Eller...den kommer i nästa vecka. Jag minns inte vad modellen heter mer än att det är en Hyundai. Jag och bilar...Där är jag typiskt kvinnlig. Bara färgen är okej och den är bekväm och köra så är jag glad.

Jag har även sovit i 1½ timme, fredagen till ära. Handlat mat till ikväll har jag också gjort. Nu tänkte jag diska.Slänger upp en bild också. Bara för att det är fredag!
image230

På en båt genom Paris förra året. Hujedamig vilken trevlig resa det var.
Maten var helt outstanding.

Frajdaj

Uppe med tuppen! Ska strax till Bedrövelsestorp och städa bilen (förhoppningsvis få mig lite frukost också) Tänka sig. Nu har jag gått upp tidigt två dagar i rad. Igår sov jag inte ens på eftermiddagen. Det kanske är de där järntabletterna jag har börjat med?
Planerna för ikväll är fastställda. Det blir äckligt romantiskt med vin, räkor och lite annat smått och gott. På spåret är slut, men förhoppningsvis går kvällen ändå att rädda.

Nu ska jag strax köra...

Och så bjur vi på en video

Efter hårda påtryckningar, mobbing och dödshot, uppdaterar jag nu min blogg!

Här en liten video där Filippa Bark pratar om blommor och bin


Hon är så himla söt


Vad är det på TV klockan 17?

Nu är jag lite slut i huvudet. Gick upp klockan 6 och pluggade...började min första lektion klockan 09.15 och kom nyss hem. Under dagen har jag hunnit med två prov. Matten gick rätt bra. Funderar nästan på att skita i projektarbetet. Har inte alls lust att göra ett sådant. Funderar på att istället lägga min tid på att göra ett grymt arbetsprov till Malmö Högskola. Man ska göra en bok som handlar om sig själv och jag funderar på att göra det i barnboksformat. Tror att det kan bli lite festligt.

Det är konstigt. Nu när jag inte har så värst mycket att göra så blir jag helt rastlös, när jag igår inte hade någon större önskan än att bara få ligga på soffan och slappa.

På schemat imorgon:
Städa bilen
Åka med Pääps till Bilgården för att byta in min nuvarande bil
Ha Mattelektion
Äta lunch
Åka till Väla?
Systemet?
Familia?
Städa?
Tvätta?
Slita med projektplanen?
Sova?
Kramas i soffan?
Förstöra hjärnan med alkohol?

Ja som sagt...eftermiddagen/kvällen är inte helt färdigplanerad, men nåt blir det.
Får jag tillbaka matteprovet och det har gått skit så lär jag spendera eftermiddagen med att skriva en projektplan...

Nu ska jag titta på TV.
Det rycker redan i benen av rastlöshet.

Och förresten....traditionen om Melodifestivalskväll i min lägenhet hålles upprättad. Välkommen på lördag ni "gamla vanliga"...:-)

Dålig uppdatering

Har nog varit lite dålig på att uppdatera...
Helgen...same same same. Party at my place. Melodifestival, alkoholkonsumtion och dans i vardagsrummet. 14 personer blev vi! (Om jag har räknat rätt) Rosanna var jättesnäll och städade innan vi gick, så det var inte alltför hemskt att vakna upp på söndagen. Kvällen var mycket lyckad! Att den avslutades med Pizza gjorde inte kvällen sämre. Eller....egentligen avslutades den med Hitta Nemo i min säng. Karolina var min houseguest. "Fortsätt simma, fortsätt simma..."

För övrigt är koncentrationsförmågan åt h*vete. Jag har Rättskunskapsprov och Matte C prov imorgon. Orkar inte riktigt engagera mig. Får helt enkelt hoppas på det bästa och försöka reparera skadan på nästkommande prov.

Spiderwoman

Agnes har botat min spindelfobi. Så fort jag ser en spindel i lägenheten så skickar jag dit Agnes som äter upp den. Det kan hon gott behöva, det lilla anorexiafallet.

image229

Här ser hon i och för sig lite fläskig ut kan jag tycka...

Lördagen är här

Abstinensen gör sig påmind. Jag måste säga att jag är mycket sugen på lite festligheter ikväll!:) Det blir min lya som får agera partylokal och det brukar bli lyckat. Får jag bestämma så blir det schlager och svenskhits hela kvällen lång! Och jag bestämmer...för det är min jäkla lägenhet!:-D

Igår var en mycket mysig fredag. Heeelt utan fest, hur är det möjligt!?

Nu ska jag ta tag i mig själv. Måste plugga lite idag. Tror att jag först ska göra vid mig lite och ta en promenad för att få lite energi. Kanske till och med rymma upp i lägenheten innan jag börjar. Det måste jag ändå göra förr eller senare inför ikväll.

Uppdatering

Jag skulle egentligen plugga på biblioteket till klockan 17.30 men jag var så effektiv att jag unnar mig lite fritid (för det gör jag ju aaaaldrig)
Närmast på schemat står Pakethämtning och lite varuinhandling. En gräddfil, en gurka och en tomat. Resten till maträtten jag ska laga ikväll hade jag hemma! Ytterst praktiskt.
Det är bannemej inte ofta jag stannar hemma en fredagskväll, men ibland kan det vara värt att göra ett undantag. Dessutom kommer jag vara pigg som en mört imorgon, vilket betyder effektiv pluggtid.

När jag kom hem hade Agnes vält min nyinköpta växt i köket. Både växten och krukan gick sönder. Men jag har inte slagit henne. Än.

Himmelens och jordens skapare

Jag har ju glömt att förtälja om hur det gick att städa Barkåkra kyrka. Det gick väldigt bra! Det är lite speciellt att befinna sig helt ensam i en kyrka. Man känner riktigt hur mycket som har hänt där genom åren.
Jag gick och dammade och sjöng psalmer. "Måne och sol, vatten och vind, och blommor och barn skapade gud..." och "Du är heeeelig, du är helhet, du är närhet, hela kosmos lovar dig! Hosianna, hosianna...."

Det var rätt mysigt.
Inte för att jag är så kristen av mig men watta fack, det var mysigt ändå.

I natt jag drömde något som jag aldrig drömt förut

I natt drömde jag att Rosanna hade köpt 4 semlor
- till sig själv! Vi satt på ett café och klockan började närma sig natt. Eftersom dagen snart var slut så började de rea ut semlorna för att slippa slänga dem. 2 st för 7 kr. Rosanna såg sin chans att göra ett rejält klipp! Hon mådde dock illa efter en halv och började mata mig med dem istället. Ja hon faktiskt "matade" mig. Lite creepy. Det är konstigt vad man kan drömma.

image228

Idag har jag tvättid klockan 12 och medan tvätten tvättas så ska jag plugga. Rättskunskap, Matte C och Projektarbete.

För övrigt så skulle jag gärna vilja gå upp lite i vikt på mina ben. Hur gör man då? Jag vet att man inte kan punktförbränna, men kan man punkt-gå-upp-i-vikt? Mina böjsår (byxor) sitter så löst runt pinnarna (benen) och i ändan (baken). Fläskar jag i mig en massa så får jag bara en bullmage och det eftersträvar jag inte. Hm, hur går man långsamt upp i vikt? Jag har inte råd med nya byxor.

Nej, nu ska jag äta frukost. Det är ovanligt för att vara jag. Tror bannemej att jag ska steka lite bacon och ägg. Nästan lite brunchvarning.

Grattis till körkortet görl!:-)

Detta inlägget försökte jag lägga upp igår men datorn ville inte. Lägger upp det nu istället och det är ju nästan lika bra!


Idag klarade Karolina körkortet, det lilla livet!
Grattis grattis grattis!

image227

Kund eller Hatt

Idag såg jag en hund som liknade Agnes fast att den var ungefär 10 ggr större. Finns det fler så kan jag faktiskt tänka mig en hund i framtiden.

Idag gick jag upp 06.13

Idag har jag gjort lite nytta. Det känns ovant.
Imorgon ska jag bland annat städa en kyrka, det ska bli trevligt, lugnt och fridfullt. Har jag tur så får jag kontakt med Gud eller Jesus...eller bägge två! Det hade varit något.
Nu ska jag slöa. För första gången på över två månader är jag värd det. Inna har jag bara gjort det ändå.

Fisksoppa á la Bobbo

image226

Detta lagade jag till lunch! Gott och Nyttigt.

RongedalMin favorit hittills i Melodifestivalen

Är Agnes upphetsad?:-/

Hon rullar runt på golvet och jamar. Kan det vara så att min lilla tös har blivit en stor tös? Man borde köpa en blomma. Jag fick en blomma när jag precis hade fyllt 12.
Det är lite äckligt ändå. Hon har ju inte heller nån skam i kroppen utan visar helt öppet hur hon känner. Tänk om jag skulle lagt mig i korridoren på Komvux och rullat runt, hur skulle det se ut?

För övrigt så har denna helgen varit som de flesta andra, dvs mycket fest och lite annat.
I fredags var det bowling med kontoret (jag förlorade) och igår var det schlagerkväll hos Mimmi där jag och Karolina var gäster. Därefter drog vi till Bäänan...som vanligt. Idag har jag varit så trött så det är inte klokt. Gick upp ur sängen klockan 17.

Frisören next

Om 25 minuter ska jag cutta håret och göra en massa slingor, det ska bli alla tiders (som di gamle sär)
Efter det ska jag köpa bajs-sand till det lilla livet, samt dra en vända inom systemet.

Igår fick jag en godispåse med rött godis i av Rosanna. Jag har mått illa sen dess, men jag blev hemskt glad! Jag borde lära mig att behärska mig. Jag är inte sugen på en bit till, men jag kommer att stoppa en i munnen inom fem minuter. Det är konstigt.

Innan idag kräktes Agnes. Jag gav henne lite äggula. Trodde att hon skulle uppskatta det...men tydligen tåler inte katter det så bra. Man kan inte veta förrän man har provat! (som det heter)

Nu måste jag verkligen kila.

<3 som dem brukar skriva de små liven

Jag skickade aldrig något brev till Måns och Björn, men min alla hjärtans dag blev jättebra ändå.
Även om de där två allt gick miste om något. Det får man allt säga.

Och snart är det till och med helg

Denna dagen har jag inte sovit alls mycket och det känns jättekonstigt. Jag gick upp 07.13 (Nytt rekord för i år) och 08.30 befann jag mig på kontoret i Åstorp där jag gjorde lite nytta. Vid 12 åkte jag därifrån för att möta upp Marie (en av våra anställda) som visade mig Barkåkra kyrka, som jag ska städa på lovet. Marie är så himla mysig på nåt vis. Övertydlig, gullig och jättekort.
Efter besöket där gjorde jag köttfärsåså och makaroner, pluggade in de sista engelskaglosorna och 14.40 gick jag till min engelska lektion. Nu har lektionen precis slutat och strax ska jag hem till Mor och Far för familjemöte. Jag längtar nu jättemycket efter att skolan drar igång på riktigt för det här med att inte sova bort hela dagen var verkligen min grej.

För övrigt blev jag positivt överraskad på engelskan idag. De andra fick tillbaka ett gammalt nationellt prov som de gjorde förra veckan när jag var sjuk (för att se var man ligger) och jag tyckte inte att det var alls speciellt svårt. Kanske kan jag få MVG i engelska.

Imorgon är det Alla kärlekstramsiga människors dag och jag ska skriva kärleksbrev till Måns Zelmerlöw och Björn Gustavsson.

Pratar du med mig eller pratar du med en elefant?

Detta är värt ett inlägg. Jag har "facat" en av mina största skräcker. Har för första gången talat in ett meddelande på en främlings telefonsvarare. Jag vet inte vad som är så hemskt med dessa telefonsvarare men jag avskyr dem. Tanken på att min röst är förevigad i någons hem gör liksom att man får lite ont i magen på nåt vis.
Sist jag talade in något på en telefonsvarare måste ha varit när jag var tillsammans med Ante och han inte svarade mitt uppe i ett telefongräl. Kan tänka mig att jag sa nåt i stil med "Svara din jävel, annars dödar jag dig!"
Det var en sunt förhållande.

Nosse goes Kenzaa

image225

Rosanna demonstrerar hur Kenzaa brukar posa i sin blogg. Visst fick hon till det ganska bra?
(Bilden är från i lördags)För övrigt så mår jag riktigt illa. Kan inte äta. Mina pösiga jeans vittnar om att jag borde...

KattepatzingenSötekatten

Var kommer hostan ifrån?

Jag har funderat lite och jag förstår mig inte på hosta. Varifrån kommer den? Det känns ju som att det måste finnas något i halsen som liksom rör sig för att man ska hosta. Jag hostar ju inte i normala fall.
Är det bakterier som rör sig där eller vad är det frågan om? Det här "harklet" som letar sig upp i strupen....hur vandrar det till strupen? Har slemmet ben?

Hur funkar hosta?

Svar till; Slemklumpen

WES - Alane

Jag har fått en "nytändning" på denna låten. Kan lyssna på den 1754 gånger i rad utan att tröttna.


Jag vill bara dementera

Det är INTE jag som ligger och kravlar i badkaret. Eller...det hoppas jag verkligen inte i alla fall! Usch.

Jag är mest stolt över att jag faktiskt har lyckats ladda upp en video för första gången!
Det kommer att komma fler.

Sum saturdayLördagen var rolig till mycket rolig. Som vanligt blev det lite "crazy" hemma hos mig. Tror att alla vara ganska kastrull-fulla när vi begav oss till Bahnhof. Vi skulle bara stanna till lite över två men sen gick tiden och vi hade kul så vi stannade tills dem stängde!
Denna helgen var ovanligt rolig. Oddsen för att man ska ha roligt på Bahnhof två dagar i rad är inte särskilt stora!

För övrigt så har jag en mycket jobbig hosta. Mina stackars magmuskler vet vid det här laget att de lever.

Petflaskan och grytvantarna är redo!

Måste säga att gårdagens utgång blev över förväntan!
Jag skulle aldrig sätta min fot på Bahnhof 18 igen...men man glömmer så lätt. Tror att mitt glada humör gjorde att jag i princip skulle kunnat festa med en sopkvast i en städskrubb.
Mimmi var vår privata underhållningsmaskin. "Varför drar min ena hjärnhalva åt vänster?" undrade hon efter att ha slukat den starkaste drinken i Torstens sortiment.

Ikväll blir det Melodifestival at my place. Årets höjdpunkt!:-)
Efter det blir det utgång...förmodligen Bahnhof igen.

Nu ska jag och min judenäsa pallra oss till badrummet för att färga håret (igen)

QX Gaygala

När jag tittar på Gaygalan får jag en sån väldig lust att flytta till Stockholm för att försöka nästa mig in i böggängen och bli en riktig faghag. Bara det att galans avslutningslåt var "I natt i natt" säger för bövelen allt!

image222

Och så bju'r jag på en bild från i lördags.
Nykter kan ingen beskylla mig för att vara...


image223

Jag minns att vi hade jävligt kul i detta ögonblicket och ögonblicken precis innan och precis efter. Jag skäms över att berätta det med vi drack faktiskt öl ur en gammal julmust petflaska...och ännu värre - vi hade grytvantar på oss! Varför, varför!?

(Jag vill vara lika söt som Karolina...)

Egentligen borde jag dammsuga, men hur kul är det på en skala?

Jag är just nu inne i ett tappert försök att dricka te. Jag har aldrig förstått mig på te (och gör det nog inte fortfarande) Vatten med svag smak av nåt träigt parfymaktigt. Kom inte och säg att det bara är för att jag dricker fel sorts te...har för fasen provat allt möjligt skit. Jag tycker tyvärr aldrig att det är så stor skillnad.
Om det finns någon här som 'tyckte' som jag, men som nu konverterat till te-riket, så berätta gärna för mig hur denna förvandling gick till. Jag vill vara en te-drickare. Det känns så kultiverat och intellektuellt. Å andra sidan borde jag lära mig att hälla i mig litevis med kaffe istället. Har hört att 50% av tiden på reklambyråer går åt till att dricka kaffe. Det jag vill få fram är nog att jag vill bli beroende. Det är coolt på nåt vis. Jag vill klaga på att jag är så kaffesugen så att jag håller på att dö.

Det blir nog aldrig något coolt utav mig.

Jag blev förresten inte så förfärligt sjuk. 38.5 i feber är inget att skryta med.
Huvudvärken blir jag dock inte av med. Jag börjar ju nästan tro att jag har fått en tumör. Det tror jag väldigt ofta. Tumörer kan man dessutom inte supa bort bara sådär, det är skrämmande.
Jag har i vilket fall som helst bestämt mig. Hur sjuk jag än är i helgen så ska jag ut.

Nu ska jag laga fisksoppa. Jag tror faktiskt att det kan göra mig frisk.
Tänkte ha i lax, squash, krossad tomat, purjolök, potatis, morötter, ärtor, dill och persilja...och om jag hittar nåt annat kul så ploppar jag i det också.

Nu ska jag hälla ut teet.

You give me feever

Nu håller sjukdom på att ta över min kropp. Usch, jag mår inte alls bra. Jag ser hur hela min helg långsamt går upp i rök. Jag som skulle bevisa för alla hur bra jag är på att kontrollera mitt alkoholintag. Imorgon orkar jag nog inte blogga...febern höjs så sakteliga med typ 0,2 grader i halvtimmen.

JOCKE ÄR SÖT -TITTA SJÄLV ---> HÄR!

Nighdy

Jag tog en Mc Fett trots allt. Det var gott.

Jag vill ha långt hår. Varför tar det så himla lång tid för håret att växa? Vad hade Gud för tanke med det? En decimeter i månaden hade varit rimligt. Tänk vad man skulle kunna förändra sig. Man hade dessutom kunnat klippa sig själv. Vad hade det gjort om det blev fult? På en månad hade man ju haft en hel decimeter på sig att rätta till det.
Nej, jag tror nog inte på Gud trots allt.

image221

När min lugg har blivit lång så ska jag fixa så att det ser ut sådär. Och så hela håret lite längre. Jag vill att det ska bli sommar. Visst är man snyggare på sommaren? Alla andra är också snyggare, vilket passar utmärkt för mig som i alla fall just nu tycker att alla killar är fula. Förutom Pappa.

Nu ska jag läsa vidare på Magdalena Graafs självbiografi. LÄS! Den är mycket bra.

Imorgon ska jag gå upp ganska tidigt och plugga Engelska glosor. De på det svåra pappret är helt omöjliga. Ballot, archipelago, anguish, ambiguous, adorn, adjacent. De kunde jag i alla fall inte innan....

Ska jag? Eller inte? Jo...

Funderar på att fira med att åka till Mc Donalds och köpa en Mc Feast meny.
Jag återkommer med vad jag ska fira, men det måste ju finnas nåt.
image220

Helgsummering

Känns som att mina helguppdateringar bara är repriser...men men:-)
Denna helgen började med middag i fredags hos mamma och pappa och därefter begav vi oss till Ängelholm. Kvällen var ganska lugn, men ändå lagom på nåt vis. I lördags på dagen minns jag knappt vad jag gjorde. Förmodligen ingenting förutom att städa. Det var meningen att jag skulle till Hbg och Sara på kvällen, men då jag hade blivit tvungen att åka hem själv på natten så fick det bli hemmaplan. Hasslarpsfolk är inte att leka med!:-) Det har vi erfarenhet av.
Det var förmodligen en jävra tur att jag inte åkte till Hbg eftersom jag blev way to drunk. Å andra sidan hade jag kanske tagit det lite lugnare i lite mer okänt sällskap:-)
Jag var fast besluten att jag skulle bli full, eftersom jag inte lyckats så bra med det den senaste tiden. Tydligen har jag problem med att finna ett mellanläge. Jag och Karolina gick lös på allt i alkoholväg vi kunde hitta och det slutade i kräk för min del. Så jäkla trög jag är. Efter kräket mådde jag dock skitbra och vi gick till Bahnhof. Där började jag må illa igen.
Hur länge var vi egentligen på Bahnhof? Det känns som att vi var där i typ 5 minuter och att jag tillbringade dessa med att försöka nyktra till på toaletten. Jag lyckades göra en piruett inne på toaletten och slog i höften. Det är väl ungefär det jag minns. Usch. Nej, nästa helg!:-) Då blir det andra semlor.

Behöver jag säga att söndagen spenderades i soffan till 99%?

Tajm to göra sig i ordning

Middag med familjen, med viss risk för festlig stämning.
Karolina ska vara min dejt!:-) de andra ska ju tvunget vara gifta, sambos, ihop och sånt...trams!

Nej, nu blir det extreme makeover.


RSS 2.0