Så kan det gå när rötmånaden är "på"

Jag skulle "vila" lite efter jobbet. Vaknade NU! Tack tack älskade Victor för att du messade mig:-) Jag hade bannemej sovit till imorgon annars. Jag som hade (samt har!) tvätt i tvättstugan OCH dessutom skulle jag göra lite storkok här inför nästa vecka med mat att ta med mig till jobbet. Nu kan jag iaf vara uppe till midnatt. Det känns bra. Jag är ju egentligen en nattuggla även om jag på sista tiden varken varit morgon, dag eller nattmänniska:-) Det är värmen...

Ska det vara så!?

Har det gått för långt när det ringer en telefonförsäljare och erbjuder sig att sälja ett slags telefon-filter som rensar bort telefonförsäljare?
Jag bara undrar alltså.

Heavy

Jag ska prova att grava min egen lax (gravlax är som ni säkert vet en svindyr historia)
Det är ju så gott att man närapå avlider.
Man borde kunna köpa laxfiléer billigt och grava skiten. Jag talar om senare hur det har gått, detta är stora grejer.

http://www.recepten.se/recept/gravad_lax.html

Gravad lax

Så är det vettu

Jag brukar bli glad när jag ser att någon uppdaterat även om det inte står något vettigt alls.

Ett ljus i tårtjävorn (eller ett tolftedels ljus?)

Idag har jag och Victor varit tillsammans i en HEL månad! Det ska vi givetvis fira. Jag tror vi ska fira ungefär som om det vore en vanlig dag (fast det här är ingen vanlig dag för det är R & V:s månadsdag, hurra hurra hurra!) Det vill säga med god kvällsmat och en massa kramar. Tänka sig. Mitt näst längsta förhållande. Och som Victor sa igår, för hans del så är det nytt rekord varje dag. Han är så fin, min man.

Snart ska jag städa Barkåkra kyrka. Jag blir jämt så religiös när jag är där. Nynnar alltid "Du är helig du är hel, du är alltid mycket mer, än du nånsin kan förstå..." i mitt huvud. Man kan inte sjunga högt nu när dem har så kallad "vägkyrka".
Fan också.

...Och just det...

Rosanna din hedder är fixad men jag kan inte ditt lösenord. Minnet är bra...om än kort.
Igår var jag Victor-fri så jag hann med en massa saker.

Shit damn fucking damn

Jag jobbar ju (som alla vet) som städerska. Något som förundrar mig varje dag på jobbet är hur vuxna människor fullständigt (varje gång på någon utav toaletterna!) skiter ner hela toan. Det är inte så att det är en liten fartrand nere i sitsen, nej, det har skvätt upp under det uppfällbara locket. Någon är uppenbarligen väldigt dålig i magen (alltid!).
Jag börjar även fundera på om denna någon satt sitt bajsande i system då det ofta är olika toaletter som är drabbade. Jag har fått för mig att denna personen byter toalett för att liksom undanröja misstankar och tvivel riktade mot honom/henne. I vilket fall som helst så får detta bajsskrubberi mina armar att drabbas av mjölksyra varje gång och jag har god lust att skicka in en insändare till någon stor tidning, typ Svenska Dagbladet. Dock vet jag inte om detta är ett ärende som hamnar på prio 1 i deras sortering av insändare...MEN - ändå, ni förstår min frustration?

Halledag. Samma sak när jag arbetade (också som städerska) på ett stort känt företag för ett par veckor sedan. Städade bland annat chefskorridoren där alla höjdare sitter och även där kära vänner - nerbajsade toaletter! Man kan inte låta bli att fundera när man går där och dammar i korridoren..."Kan det vara han kanske?...eller hon? Nej, definitivt han...eller han kanske? Hon ser för fin ut...men hon däremot!" och så håller man på så. Det är inte så att man har problem att få tiden att gå när man städar. Det finns ju så mycket kul att tänka på under tiden.

Just nu är det semestertider på alla ställen jag jobbar på (vilket gör att det bara finns några möjliga bajskandidater kvar att välja på) men det gör också att det är hemskt lite att göra på alla ställen. Jag måste säga att jag trivs bättre när det är mycket folk och skitigt. Ska man ändå städa så är det trevligt när det syns om man varit där.

Well well...nog med allt skitprat...

Ikväll ska jag och Victor (ja, Victor min pojkvän som jag är tillsammans med...kommer aldrig förstå det...kanske om några månader) äta middag nere i byn! Mysigt va? Han är så fin.

A-N-T-A-G-E-N

Läste det säkert 10 ggr för jag fattade inte. Jag ska börja på Malmö Högskola till hösten!:-D

Onsdag i sommarens tecken

Har just ätit på Telegrafens uteservering med Erica, Karolina och Jeanette (Rosanna kom också en sväng). Mycket trevligt om än lite vitlökigt och kyligt. Erica fick till lite fina citat.

Hon berättade att hon förra sommaren inte hade duschat på 4 dagar och Rosanna undrade "Blir det inte lite äckligt?" och pekar mot de nedre regionerna. "Jag torkar ju mig när jag har kissat, det räcker väl?"
Sen spårade hela skiten ur och vi började få ihop det till att hon ju hade staffan till att "göra rent". Ganska groteskt faktiskt.

Imorgon ska jag och Rosanna (och en hel massa andra som vi känner bland annat brödrar med familjer) till Sofiero och lyssna på Winnerbäck. Bag-in-boxen får följa med!

Nu kom min kära pojkvän så nu ska jag krama honom.

På återseende (nån gång i framtiden...)


Ibland känner jag mig så ung. Typ som 21.

Morning morning.
Måste erkänna att jag har lite huvudvärk. Får nog ta en Ipren innan jag ska möta upp mamma i byn.
Det var himla mysigt att picknicka på Vita Reck igår, dock gjorde vi (som alltid) misstaget att gå in på (i detta fallet) Morris. Man har alltid trevligare någonstans där man kan prata och man är samlade. Dessutom grämer jag mig lite över att jag lade pengar på utgången nu när jag inte har några pengar alls i stort sett. Det är tur att jag har en snäll mor och far som försörjer mig för tillfället:-) I augusti kommer jag i alla fall få en rejäl lön! Då ska jag festa och shoppa loss köpa nya gardiner (är jag 79 och ett halv eller?) Jag funderar på att byta till orange och gult tema i vardagsrummet. Tror att det kan bli fint!
Såg också Natacha Peyre på Morris och berömde henne för hennes blogg. Hon var så söt - så liten!:-)
Kom att tänka på hur coolt det hade varit att gå på en sån där "bloggträff". Det är ändå mångas liv man tar del av:-) Men så tänker jag att det känns som om de där träffarna är så förjordat tjejiga. Hade aldrig passat in där:-) Hade förmodligen stört mig så mycket att jag hade tagit tåget hem. Jag tror i smyg att de där träffarna blir lite "tävling". Vad tror ni? Dessutom hade den person som hade varit roligast att se "live" Hanapee inte varit där. Hon är nog inte heller någon "bloggträffstjej". Gud vad tramsigt det kändes plötsligt med "bloggträff" ju mer jag tänker på det. Jag är förmodligen lite instängd av mig. Folk har aldrig varit min grej:-)
Som sagt, det är nyttigt att jag ska sitta i telefonen på Lamaro och prata med just folk dagarna i ända!

Nu har jag tänkt "folk" så många gånger i huvudet att jag börjar tvivla på om det ens är ett ord! Brukar ni råka ut för sånt?

Nope, nu ska jag göra vid mig och bege mig ner mot byn. Och senare ska jag träffa Victor, min karl, min bättre hälft, mitt ligg. Som jag är otroligt kär i.


Working woman, med bloggpaus

Nu sitter jag på kontoret och är nervös. Jag tar telefonen. När som helst kan det ringa någon och jag råkar vara otrevlig, börja sjunga eller lägga på luren i ren handlingsförlamning orsakad av chock. Jag har ogillat att prata med främlingar i telefon sen jag var...hm...så länge jag kan minnas helt enkelt. Det här är mycket bra träning för mig:-)

För övrigt vill jag återigen ursäkta att jag har blivit en dålig bloggare. I ärlighetens namn är det Victors fel. Eller mitt eget...som hellre är med honom än sitter vid datorn. Som sagt...man bytar ett beroende mot ett annat...
Igår fick han den ultimata kärleksförklaringen av mig (enligt mig själv) att jag hellre hade dödat Agnes om jag hade varit tvungen att välja mellan henne och honom.

Igår grillade vi (Jag, Victor, Rosen, Johankim och Karolajna) på Rosens och hennes mans gård. Mycket gott och mycket trevligt. Maria och David tittade förbi med en påse chips och jag bröt mitt löfte om att inte äta på en vecka.

Jo, det är sant. Jag har fått kärleksfläsk. I alla fall så smått...

Halledag, nu ringde det och jag klarade det.

Förresten så gick jag upp klockan 5 idag för att städa på Peab och jag ska förmodligen vara här till fyra och ta telefonen. Halledag (igen).

RSS 2.0