Well well

Hm. Det verkar som om Malmö Högskola har fått mitt arbetsprov. Det ser dessutom på www.studera.nu ut som om närmare 800st har lämnat in arbetsprov. Det är kanske inte megasuperduperkonstigt då att jag inte kom med bland de 40 som fick komma till intervju. Det handlar ju om deras tycke och smak.

Får helt enkelt hoppas på mina betyg.

Csn

Nuvarande skuld: 96 213;-

Halledag
Well well, så kan det vara. Det blir en piss i Mississippi när jag tjänar storkovan *host*

Prisa herren!

Inte förrän nu, efter flera års plaskande, har jag provat Apotekets Absolut Torr. Varför (och jag menar verkligen VARFÖR) har jag inte provat den tidigare? Idag har jag inte svettats en enda droppe under armarna och då utmanade jag ändå produkten genom att ta den mest åtsittande t-shirt jag kunde hitta.
4 timmars matteprov - ingenting!

Nu kommer jag kunna ha på mig vilka kläder som helst! Till och med den silkiga toppen som jag blir svettig under armarna av bara jag skymtar den i garderoben.
image367
Den ser inte mycket ut för världen med halledag säger jag bara. Ett nytt liv för 51 spänn!;-)

Nu är jag fri!

Eller nästan i alla fall. Lite grejer kvar i skolan nästa vecka, men knappt något som är värt att nämna.
Matteprovet gick bra! Det tror jag i alla fall. Det kändes som ett klart VG!:-)

Jag var så säker på att det hade gått bra på provet att jag slöade till rejält på sista uppgiften (som man tydligen ska behöva en timme på sig för att räkna ut) Man skulle kunna säga att jag sket i den uppgiften. Handlade om några förbannade rispaket. Jag äter inte ens ris. Väldigt sällan i alla fall.

Nu ska jag unna mig själv att göra lite fins i lägenheten. Jag bor just nu som ett mögsvin som pappa skulle sagt.

Innerst inne är jag nog ett matematiskt geni (hoppas)

Om en halvtimme är min sista stund kommen. Eller i alla fall så känns det så. Är nervös som ett litet asplöv på hösten. Kursprovet i Matte C. Fyra timmar. Det är 240 minuter, vilket i sin tur är 14400 sekunder (uppvärmning) Tänk om jag får hjärnsläpp och bara får G och jag har gått kursen i onödan (eftersom jag läser upp den till VG)
Well well. Efter provet kan jag knappast göra mer ändå, så jag antar att jag trots resultatet kommer att känna mig lättad över att det är över.

Wish me luck!

Ikväll blir det mys i Norra hamnen!Yey

Jippi! Min dator hade inte kraschat. Det var bara ett litet missförstånd (och nej, det var inte så enkelt som att jag inte hade satt i sladden:-P...men nästan!)

Nu ska jag råplugga innan klockan 13.00.

London bridge is falling down

Min dator har kraschat och går inte att starta.
Sitter hos mamma och pappa nu. Pluggar mycket bättre här (så vad gör jag då vid datorn?)
Jag är orolig för att allt på datorn är borta. Har sparat de flesta av mina bilder på back-upen men nog inte de som togs undet "petbruds-tiden":-( Dessutom har jag en hel uppsjö av illustrationer som jag gjort på datorn och diverse designprojekt. Well well, det är ju världsliga saker...egentligen.
Störigt att jag hade antecknat det viktigaste från alla kapitlen i rättskunskap (som jag ska ha prov på imorgon) Nu känner jag mig inte motiverad att börja om och jag har inte ens tid.
Jag känner mig konstig. Jag orkar inte bry mig om att jag inte har pluggat till vare sig rättskunskapsprovet eller Matte C provet. Jag är bara glad över att jag inte är så ledsen som i London. Vill inte dränka mig i en massa plugg och förstöra glädjen:-)

Förresten fick jag MVG på eng.provet jag skrev igår som jag knappt hade pluggat till. Läraren hade till och med skrivit "Bra prov!" Jag behöver nog inte hålla på och plugga så mycket....intalar jag mig:-)

Snart så

Två prov gjorda. Excelprovet (som jag varit mest nervös över) gick jäääkligt bra. Jag kan ju inte ens excel! Klurar man lite, letar och använder fantasin så blir det rätt till slut! Och jag som inte ens varit på hälften av lektionerna. Jag känner mig stoltisch. Det är nästan så man får dåligt samvete när de som sliter som djur nätt och jämnt når upp till ett G.
Engelskaprovet gick hyfsat (för någon som bestämt sig för att aldrig prata det hemska språket igen)

Nu ska jag sova, sen ska jag städa, sen ska jag vara nervös och sen får vi se.
Imorgon är det plugg 09.00-läggdags, med paus kl. 14.40 då det är engelska nationella. Paus och paus...

Håret är mörkare nu förresten, känner mig mycket nöjd!
Det dyker kanske upp nån bild så småningom.

Hujedamig

Hjälp!

Jag känner för att färga över denna skiten nu (håret alltså) Inte mörkbrunt, men typ mörkblont eller ljusbrunt med ljusa slingor. Vad tror ni?

image364
Nån slags blondin
eller....
image365
...nåt slags mellanting
eller...
image366
...brunett?

Nästa gång jag åker på semester ska jag åka till Strövelstorp och tälta i Örjaparken

London var skumt. Staden försvann i allt annat som hände. Så jag antar att det inte är Londons fel att jag för tillfället hatar London. Skitstaden London. Äckliga London. Bajs-London.
Helgen då jag dränkte mina sorger i alkohol.

Nåväl. Stundvis (även om de var få) så var det trevligt! Det var roligt att träffa Malin och Carro och jag var ju faktiskt glad de gånger då jag var full även om det inte vägde upp ångesten jag hade dagen efter. Ekorren var söt. Affären Malin visade var en riktig upplevelse. Resan upp till Göteborg var jättekul! Mockingbirds spelning får jag ju inte glömma! Dem var fan bra. Hm...nu börjar det tryta. Och just det. Det var roligt när Victor sa jättehögt "Jag snubblade på en jävla KANT!" Malin kontrade med att han nog inte borde säga det högt i London.

I övrigt. Nej. London är ditt Malin, varsågod, ta det, behåll det!
Återigen, det var inte Londons fel, förlåt. Staden är amazing. Synd bara att jag missade London när jag nu ändå bemödade mig med att ta mig dit.

Nu är jag hemma och jag har världens migränanfall och 5 prov i veckan med start imorgon då jag har 2.


London

Jihoo...idag far jag till London och blir borta till söndag! Ska bli väldans härligt.
Nästa vecka väntar 5 prov på att bli gjorda. 2 på tisdag, 1 på onsdag, 1 på torsdag och 1 på fredag. Mindre härligt, men men! Efter det är jag free like a bird och när jag tänker på det så känns proven mindre jobbiga. Har gjort en "plugg-planeing" för att hinna med att plugga till alla prov. Jag kan väl säga som så att jag inte kommer att ha något liv nästa vecka. Men det ska jag försöka släppa i London och bara ha kul!
Malin, nu hoppas jag att du visar oss var man ska hänga:-P

Nu ska jag plugga det sista, packa det sista och städa det sista innan jag börjar min lektion 14.40. Direkt efter den sticker vi!

image363
Bild från sist jag var i London

Tipsy på arbetsplatsen som 14-åring

Jag satt på McDonalds på Väla innan idag och åt en svettig hamburgare. Såg någon som verkade vara en prao-elev och började tänka på hur tråkigt jag själv tyckte att det var att praoa, men så kom jag på det! Första gången jag kände mig lite "tipsy" var på en praoplats, är inte det HELskumt?:-) This is the story...

Det var i åttan (nej, jag drack ingenting när jag var så ung och det borde fler apa efter!) Eftersom jag aldrig hade druckit mer än någon klunk från mammas och pappas öl så var jag ganska lättpåverkad.

Jag och en tjej från klassen praoade på färghuset och till lunch frågade en av damerna om vi ville smaka på hennes hemmagjorda äpplecider och det lät ju gott så vi tackade ja. Minst en liter delade vi på. Plötsligt började vi känna oss hemskt fnittriga och tyckte att allt var jättekul. Klasskompisen kollade på ciderflaskan "Rebecca! 4% alkohol!" och så började vi fnittra ännu mer.

Har man aldrig druckit något innan så känner man faktiskt av 0.5 liter 4% cider...
Jag kommer ihåg att jag tyckte att det var jätteskönt när det gick över, för det var hemskt svårt att vika tapetrullar i det tillståndet. Ja, jag var en mes på den tiden som tyckte att allt sådant var obehagligt.

Nu kan jag iaf skryta om att jag också hade en fjortisfylla. I alla fall en fjortisfylla "light light".

Blonde

image357
Slingade ju håret innan och jag är nöjd! Det blev blondare (som var tanken) Dock får jag nog dras med att det röda från i höstas inte riktigt vill försvinna, men det är ganska fint. Får nog lägga i lite mörka slingor sen trots allt för att förvilla bort det mörka i hårbottnen.

Och så lite bilder från i helgen of course (även om jag var ovanligt oflitig med kameran)
image358
Rosanna och Karolina gör sina snygg-miner
image359
Staffan visar systembolagets vinsortiment
image360
Vi misshandlar varandra med en orm, "slange" på danska...
image361
Rubricerat "grov misshandel"Skulle egentligen också lägga upp en bild på en fruktansvärt söt människa i en buske, men vad sänder det ut för signaler till våra ungdomar...va!?
Som om ovanstående bilder var helt i sin ordning...


Nu jääälar

Nu sitter jag här med slinghätta igen. Denna gången vill jag se resultat! Ska ha i fägen så länge att håret på gränsen fräts bort. Jag tror det kommer blir bra.

Stor käft, liten mun

Friterade bläckfiskringar är mycket godare när man tänker på det än när man äter det. Jag mår illa efter 2 stycken.


En helg som heter duga

Jag vet inte om jag någonsin har haft så kul som jag hade igår! (det har jag säkert, men just nu är detta färskast i minnet:-))
Vi var "de gamla vanliga" hemma hos mig och det var så jäkla kul. Alla var helt speedade och på toppenhumör! Jag såg knappt fram emot kvällen (mådde illa och var ganska trött) men så blev det så himla kul. Bahnhof brukar aldrig vara lika roligt som förfesten men det var det denna gången. Utepremiär och bara sommarlåtar som man kan sjunga med i. Jag hade kunnat hålla på hur länge som helst! Dessutom blev i bjudna på champagne och en massa shottar. Idag har jag inte varit ett dugg bakis, how wierd is that?

Nej, tack allesammans för att ni gjorde kvällen super! Vilket gäng!:-)

Och så har man fjärilar i magen också. Och bläckfiskringar i stekpannan (med MASSA olja!) Det är en bra söndag.

image356
Som om det inte vore nog med det så har jag världens finaste katt!

Braindead

Jag har kommit fram till att jag är genomkorkad. Tittar på ett program som testar deltagarnas allmänbildning och herregud vad jag är kass. Jag vet inte vad en enda minister heter. Jag vet inte var en enda stad i Sverige ligger, såvida den inte ligger i Skåne (som är det enda länet jag vet placeringen på kartan på) Landskapsblommor, landskapsdjur, författare, filmregissörer...jag kan INGENTING.

Jag är dock fortfarande stolt över att jag klarade en fråga i "På Spåret" en gång. Man skulle lista olika potatissorter. Potatis är alltså min grej. Alltid nåt.

I övrigt...nej. Totalt pantad.

Vilken uppfinning!

Jag är lite efter. Först igår upptäckte jag fördelarna med bloggkoll
Nu slipper jag sitta och fundera "hm...vilka bloggar är det nu jag brukar läsa, vet att jag glömt nån..."
Jag måste erkänna att jag följer en jäkla massa bloggar. Säkert 20 stycken. Vissa är jag inne på oftare än andra.


Det är alltid trevligare med lite bilder i inläggen. Dessa två är från Valborg.
image354
Strax innan Karolina kom och hämtade mig

image355
Tuss friar till Karolina som mest verkar ta det som ett skämt. How rude!

Hm...

Har inte varit inne på statistiken på länge men nu såg jag till min stora förvåning att jag bara hade 3 besökare i tisdags!? Någon mer som lagt märke till ett fallande besökarantal just den dagen? Varför hade folk ett liv just i tisdags? Kanske bara en slump.

Eh - nej tack!?

Här går man in på sin gamla lunarsida för att få sig en nostalgitripp och vad händer?

Skater_92 P16 från Helsingborg 
tjena snacka med en ung kille som e oskuld?


Förmodligen en missanpassad 42-åring vars fru har träffat nån annan.

Den gamla goda tiden

Sitter (som så många gånger förr) och läser gamla inlägg i min lunardagbok.


Den bara hängde där och dingla

Lör 23 okt 2004 17:35

Ska inte gå in på några detaljer men jag var på världens knäppaste "efterfest" eller vad man ska kalla det igår...tur att man hade twinsen som sällskap:) Alltså jag visste att det fanns knäppa människor, men inte att det fanns Så knäppa människor...
Fast jag ska väl vara lycklig (?)...det är ju inte varje dag man får se en kille strippa till introt för Björnes magasin...fast ska jag vara riktigt ärlig så hade jag kunnat leva utan den erfarenheten...
Fast jag kan å andra sidan hantera mardrömmar ganska bra.

Nej nästa gång det vankas efterfest ska jag nog överväga riskerna lite först.

Det roliga är att typ ALLA vet vem denne "stripper" är:-)

Jag försöker i alla fall. Eller...gör jag det?

Antingen så lider jag av för tidig demens, alzheimers eller nån annan sjukdom eller så är jag bara lite dum i huvudet. I förrgår glömde jag min tvätt på kvällen. När jag skulle hämta den på morgonen var tvättstugan låst, dvs. nån annan tvättade. Och där låg verkligen ALLA mina trosor i torktumlaren. Jag ställde mig och väntade och blev väldigt glad när jag såg att det var en tjej som tvättade.
Igår skulle jag tvätta igen och glömde tvätten igen. Hämtade den vid midnatt.
Igår skulle jag även vara duktig och göra rent mina vita tygskor. Jag tappade därför upp vatten i en kastrull med lite tvättmedel i och tänkte att jag kunde sätta på plattan bara för att få det lite extra varmt.
Kastrullen glömde jag och det var nära att allt vatten hade kokat bort, men jag hann i sista stund. Det luktar i alla fall gott av tvättmedlet i hela lägenheten.
För en halvtimme sedan befann jag mig på biblioteket för att räkna matte, men hade jag någon mattebok med mig?

Tankarna är liksom goda, men det blir bara fel...

Då var det bestämt

Fest hos mig på lördag. Det var längesen!

image353
Hittade en gammal bild från 6:e maj 2006 då jag hade en av mina lägenhetsfester, två år sedan! Tror att det var första gången jag träffade Jocke och Victor. Herregud vilka pojkspolingar jag tyckte att dem var då!:-D Söta sådana dock, men inget man ville "sätta tänderna i" precis...så det kan bli:-P Jockes hår är oslagbart, Seth Cohen!
Vad skumt. Rätt vad det är så sitter man och tittar på bilder som man tagit nyligen och tänker "tänk att det var två år sedan!"
Två petflaskor på bordet. Då är det klass på skiten:-)

Efter detta inlägget ska jag till biblioteket och plugga. Så är det bara.

Det fina vädret håller i sig - och jag är sååå glad för det!:-) Visst, det är lite kallt om nosen, men solen skiner! Har precis laddat ner lite musik (istället för att plugga) så nu har jag en egen dans-show i min lägenhet. Skulle fan tagit 70 spänn i inträde och låtit folk komma och kolla. Jag är åtminstone i takt med mig själv:-P Jag tror att vi har en dancing-gene i familjen faktiskt!

 
Jag vill fortfarande dansa så fort jag hör denna låten!

Borde vi inte ha Rebeccas-lägenhets-fest snart? Någon som känner för att anmäla sig så går det bra att göra det här i bloggen:-P Fredag, lördag....eller nån heeelt annan dag/helg/månad/år?

Utmaning

Oh, jag har blivit utmanad av hemmafrun. Det hinner jag med innan läggdags!

3 namn jag går under: Rebecca, Bobbo, Box
3 saker som skrämmer mig: Döden, förhållanden och spindlar
3 saker jag har på mig: Levisen, mammas kofta och blå metallic örhängen
3 sanningar: Jag skjuter upp saker, gillar att vara lite mögig ibland och är en hejare på att komma på nya mat-recept.
3 saker jag verkligen vill ha: En frisk omgivning, bättre koll på mig själv och som Sara, ett långt jävra hår:-)
3 personer jag utmanar: jarlette, achelois och nosis

Päronens place

Har inte uppdaterat idag - men nu gör jag!
Har varit hos Mamma och Pappa sedan klockan 13 så där har ni anledningen. Jag är för övrigt kvar här fortfarande och ska strax gå och lägga mig. Tog med mig katten hit:-) Det bästa med att sova här är att man får frukost nästa dag. Sån lyx är man inte bortskämd med.

Natti.

Jive!

Jag kan inte koncentrera mig. And I like it.

Nu ska jag titta på Grease och önska att jag levde på 50-talet och kunde dansa sån där rock'n roll bugg till "Hound Dog". Har dem inga danskurser i rock'n roll nånstans i närheten? Jag vill!

Matte C prov på torsdag och engelska recension tills på tisdag. En lagom-vecka. Klockan 13.00 är det jag som befinner mig på biblioteket imorgon. Har jag tur förstår jag matten redan då och kan slappa lite resten av veckan.


Helsingör!

Gårdagen/kvällen/natten var mycket lyckad! Klockan 14.04 tog Jag, Rosanna, Karolina, Jeanette, Erica, Victor och Tuss tåget till Hbg för att sedan åka vidare till Helsingör för picknick vid slottet! Senare joinade även Frida och Kim. Vi hade verkligen kul:-) Vid åtta åkte vi till Hbg och Tivoli för att se Jocke och Staffan spela. 00.34 tog vi tåget till Ä-holm och större delen av gänget gick till Bahnhof. Jag tillhörde dock inte den skaran. Man hade ju ändå "varit igång" sedan klockan tre!

En av höjdpunkterna var när Victor och Tuss transporterade vår brinnande engångsgrill med hjälp av Ericas kryckor. Man fick inte grilla innanför slottsmuren. Det blev också väldigt komiskt när jag skulle förklara att jag hade stuckit mig med kniven i gommen. "Jag sög av den och petade mig där bak" Det lät hemskt fel. Detsamma när Karolina sa "Jag ska sola mitt hål..." (Hon hade hål på leggingsen)

Här kommer i alla fall lite bilder!

image345
Erica på tåget med kryckan i högsta hugg

image346
Jag och Jeanette njuter av solen

image347
Vår goda mat som tog evigheter att grilla

image348
Karolina solar sitt hål. Blev det nåt märke?:-)

image349
Ser ni muren? Studenten-flashbacks

image350
4 år igen s

image351
Syster på filten

image352
Staffan i rutigt och Jocke vid trumsetet

Det var allt för den här gången. Nu ska jag tina lite räägor och titta klart på Sanningens ögonblick.

Såhär innan läggdags

Idag har jag varit ansvarsfull (men mest för att jag ska kunna vara ansvarslös imorgon)
De andra festar och jag sitter hemma. Ska ta en penicillintablett och en baguette med skagenröra och därefter ska jag gå och lägga mig. Mat och medicin är A och O för ett stabilt tillfrisknande.

Vad kul det ska bli imorgon!
Picknick i Helsingör med efterföljande fest i Helsingborg.

Halsfluss

Jag vet att jag har halsfluss (i alla fall början till en) men läkaren sa att de inte kan ta prov förrän tre dagar efter att man börjat känns symptom för att säkert slå fast att det är halsfluss. Så störigt! Jag VET ju att det är halsfluss, jag har det flera gånger om året! Nu ska man alltså bara gå och vänta på att bli riktigt sjuk så att de kan ge mig penicillin. Jag vill ju ha det NU så att jag slipper att det bryter ut.
Eftersom jag inte känner mig så motiverad att gå och vänta på halsfluss så letade jag upp överblivet penicillin i medicinskåpet redan igår. Det räcker bara till tre dagar, men jag slipper i alla fall vara sjuk i helgen. Har jag tur så räcker det överhuvudtaget även om jag vet att en kur ska vara i 10 dagar.

Imorgon ska vi till Helsingör och picknicka och dricka öl. Jag får väl ta det lite lugnt - men med ska jag!:-) Har sett fram emot det sen det kom på tal.

image344
En frisk Rebecca

Sniff och Snabb

Jag har utan överdrift haft världens underbaraste kväll.
På en torsdag!?
Japp.

Jag missade lite grillat kött, men det tar jag igen.

Imorgon börjar min skola klockan 12. Helt ok:)

Typ helg

Har kännt mig lite småkrasslig idag och det håller i sig lite grann trots att jag sov istället för att gå till skolan. Hade tänkt bekämpa det på egen hand med lite medicinmix från skåpet. I alla fall så att jag klarar helgen...så kan jag bli sjuk på måndag istället. Å andra sidan har jag absolut inte tid att vara sjuk nästa vecka. I så fall bara lagom sjuk så att jag kan plugga samtidigt.

Frukosten imorse hos Sofie var jättemysig! Hennes man bakar mycket gott bröd!
Som vanligt pratade vi om både ditten och datten och vädrade livets små bekymmer.

Jag ser mig själv i helgen och jag är frisk, och jag vaknar på måndag - och är frisk! Jag vill verkligen inte bli sjuk. Jag får "korttidsafirmera"

Ikväll blir det mys med strandpromenad!:)

Jag är fortfarande röd som ett hallon...

image343
Jag och Agnes pratar lite

Jag har alltid klätt i rött

Och just det....jag skrev tidigare att jag hade bränt mig lite. Jag skulle gärna vilja dementera det.
Jag har bränt mig MYCKET! Ferrarigodisbilsröd på bröstet...

Wonderful

Kvällen har varit grejt! Jag, Rosanna, Jocke, Tuss, Stina (katten), engångsgrillar,öl, vin, cider och en massa massa mat! Nu ska jag dock sova. Nog för att det är lill-lördag, men någon måtta får det vara:-)
Imorgon ska jag vara hos Sofie klockan 08.30 och äta frukost - mysigt!

Nighdy...


It burns burns burns

Jag har solat idag! Ett par timmar på mammas och pappas uteplats. Och vet ni? Jag har bränt mig! Eller....inte så mycket, men lite. Det betyder att solen är stark och det betyder att det är vår going to summer!
Jag tycker väldigt mycket om mina vita linjer efter bikinin just nu. Inte ens kallt var det att vara utomhus i bara bikini, tvärtom så blev man nästan lite svettig!
Jag gillar det.

Jag kanske ska till London den 21:e maj!

A walk in the park

Agnes har varit ute och gått med mig (Nej, det var inte jag som var ute och gick med henne) Hon var helt vild! Hon sprang så att hon nästan ströp sig själv med kopplet. Vet inte hurvida jag kommer att palla gå ut med henne igen, men det var nog inte sista gången.

Och just det. Jag fick tillbaka engelskaprovet idag. Tror att jag fick MVG (kunde inte tyda hans handstil) I alla fall VG+ Hade som sagt inte pluggat. Bäst fick jag på den uppgiften som inte gick att plugga til (oväntat) En skrivuppg. med maxpoäng 10...jag fick 10+!

Nu ska jag till programhanteringslektionen.
Ikväll blir det mys!

image320


Tisdag morgon

På senaste tiden har jag börjat tänka jättemycket på hur jag kör. Det där kommer i vågor. Nu kör jag precis efter vad jag fick lära mig på körskolan och varje ny runda är som en uppkörning. Jobbigt ibland, men kul ibland. Jag känner mig hemskt duktig när jag stannar bilen och konstaterar att jag varit en utmärkt förare på alla plan. Jag har lite konstiga saker för mig...
Men så är det det här med att blinka. Min körlärare sa alltid att man ska blinka så fort man kan se vad det står på skylten dit man ska. Mitt problem är att jag inte ser någonting. Jag har så dålig syn att jag ser vad det står på skylten efter att jag passerat den.

Synsam nästa.

Luxury

Jag har ett ilands/lyx-problem. För många killar addar mig på msn och de skriver och skriver och skriver...och jag ignorerar och ignorerar och ignorerar. Samtidigt får jag så dåligt samvete om jag skulle blockera dem. Dessutom kan de ju komma till användning någon gång i framtiden.

Nej. Jag ska INTE ta bort min sida på mötesplatsen. Tror att det betyder otur. Som om man bestämt sig för att man inte är tillgänglig längre eller något sådant dumt. Som med Rabies*piiiip* till exempel:-) Jag får stå ut med att jag får 1874587 st "Där?" om dagen. Eller okej...inte riktigt.

Är msn ute förresten? Är det facebook som rular?
Jag kan inte det där med facebook. Jag tycker att det verkar ologiskt, tråkigt och krångligt.
Nu ska jag äta. Det blir nog fisk som vanligt. Min kropp måste verkligen vara fylld med omega 3.

Helgen

Dålig uppdatering på sistone!

Helgen har varit blandad i rolighetsgrad.
I fredags var jag, Rosanna och Jocke hos mamma och pappa och grillade och det var jättemysigt. Senare på kvällen (efter att vi åkt därifrån) var det inte alls lika roligt. In fact så vaknade jag upp med mongolidögon på lördagen.
Sen på lördagskvällen var allt trevligt igen och jag gick hem till Jocke och Rosanna och tittade på Dolly Parton. Hur jäkla bra är inte hon!? Hon är helt amazing. Måste fixa en cd i bilen.
Mot slutet av kvällen Var Rosanna väldigt krasslig (ja, sjuk på riktigt faktiskt) och Jocke tittade med ett öga. Jag och Victor beslutade oss för att dunsta.
Kvällen blev tidig även igår alltså. Somnade innan 01.00 både i fredags och i lördags tror jag. Ganska skönt.

Jocke är så himla rolig. Deras katt fäller jättemycket hår så han bestämde sig för att göra slag i saken. Han dammsög den, kammade den, rollade den med klisterrullen och badade den. Tror ni att det hjälpte? Inte det minsta!:-D

Nu börjar snart "Sanningens ögonblick"...det är lite kul tycker jag.

Nästa helg vill jag dansa! Tror jag...:-)

image342
Blommor till Mimsmums!Jobbeda'

Det var meningen att jag skulle vara på jobbet klockan 6 idag, men när man vet att man kan börja någon gång mellan 6 och 8 så blir det svårt att hålla för mig som är extremt morgontrött. Dessutom hade Agnes tassen runt min hals. Då vill inte jag gå upp.
Men nu är målet i alla fall inställt på klockan 7.

Vi hörs senare.

Shut up chicken

image325
Den är 2,5 cm och Sara var närmast!:-)

Slappa är grejen

Idag har jag ingenting på schemat.
I love it.

Har köpt en helvetes massa onödig lyxmat på COOP som jag snart ska äta. Har bestämt mig för att mina pengar nog trots allt får gå till mat. Jag gillar inte att äta bara för att bli mätt, mitt matintresse är för stort för det:-)
Snart blir det räkor, gravad lax, ägg, hovmästarsås m.m.
Jag offrar att köpa nya kläder för matens skull:-) Dessutom tycker jag att det har blivit så jäkla tråkigt att handla kläder. Har blivit så kräsen och allt känns "onödigt".
Jag äter hellre upp mina pengar än att ha dem på mig:-)

Gårkvällen var trevlig. Killarna bjöd på grillat och man var mäkta stolt över de små liven för vad de hade lyckats åstadkomma, det var jättegott!:-)
Tänk att det är fredag redan imorgon, det känns som att det var fredag igår. Skönt!

Imorgon ska jag dock jobba på min skolfria dag, men det ska bli kul. Jag kan behöva några hundralappar extra. Dessutom gillar jag att känna mig nyttig!

Nu "plingade" potatisarna...

RSS 2.0