Snuvad på konfekten

Hade inte räknat med att "finanskrisen" skulle påverka folk så mycket. Jag får inte sålt min lägenhet och flytten är inställd. Det känns okej. Vi provar igen om några månader! Och då bär det fortfarande iväg till Helsingborg!:-)

Köpa lägenhet?

Fattar inte att jag ska sälja mitt hem, men så är det. Jag kommer inte bo här längre. Någon annan kommer att kissa i min toalett och ha varor i min kyl. Läskigt!
Ibland vill jag förtränga flytten och ibland längtar jag så att jag håller på att dö.

Mitt hem på blocket

Vi drar till Mal...Helsingborg

1 december bär det av till Helsingborg gott folk. Vi flyttar in i en tvåa på Lilla Möllevångsgatan! Tänkte att det kunde vara en trevlig nyhet att dela med mig av:-)


Nu ska jag däremot göra nytta

Min meningslösa irritation just nu kräver ett blogginlägg.
Det har stått en snubbe i rosa pikétröja och rakad skalle, samt en femkronaglugg mellan tänderna på TV nu i över en timma. Han säger konstant "Är du vaken!?" och "Jag vet inte NÄR det ska ringa, jag vet bara ATT!" Ja, det har han sagt minst 1000 ggr. Programhelvetet har varat i 1,5 timme och först NU kom det där jävla samtalet. Finn fem fel. Ja, det var papegojans näbb som var gul på ena bilden och svart på den andra. Jag hatar alla dessa "VINN 60 000 KR"-program. Man tittar på skiten i en och en halv timme sen kommer Gertrud, 67 in och vinner 500 kronor. På kuppen har man velat ta självmord hundra gånger om, slitit av sitt hår, varit på väg att flå katten, hetsätit, kräkts samt sänkt en sjuttiofemma.

På något sätt är man desutom oförmögen att byta kanal.

RSS 2.0