Augustikväll

Jag borde verkligen skriva här oftare. Jag kommer ju glömma den här tiden när Jack är liten om jag inte skriver ner lite vad som händer. Ungen är helt jäkla underbar! Snart ett halvår gammal. Han har blivit mycket bättre på att ligga på mage. Han blir inte tokig efter 30 sekunder utan snarare efter 5-10 minuter, det går framåt!:-) Idag har vi varit på hantverksdag i Hembygdsparken. Jack var på ett strålande humör hela tiden och så även hans föräldrar som investerade (nåväl...köpte) två jättefina ljusstakar som en söt tant hade gjort. Vi köpte även en tvål. Kul att handla lite onödigt ibland för det gör vi bannemej aldrig. De där ljusstakarna kommer vi dock ha länge!

Nu är det en vecka kvar tills lill-pojken döps. Det ska bli så mysigt! Vi har valt jättefin musik och jag ska smycka kyrkan med blommor. Hade inte tänkt på det om inte mamma hade sagt det. Det gör ju väldigt mycket med lite blomster vid bänkarna och framme vid dopfunten. Jag har dessutom hittat en fin kjol som jag ska ha på mig. Lite roligare än att ta något som hängt i garderoben i evigheter. Annars är inte klädshopping något jag är vidare bra på nu för tiden.

I förrgår var vi och såg The Ark (och Håkan Hellström) på Sofiero, utan Jack. Det var livat! Den där festgenen har varit väl gömd, men inte glömd, visade det sig. Victor är dock fortfarande bättre än jag på det där. Han blir liksom helt euforisk av det där vinet:)

Nu kommer snart Victor hem med en hyrd film och lite lösgodis. Har inte ätit godis på 2 veckor (vilket är låååång tid för mig) så nu när det ändå är lördag och allt och sommar och allt och alla andra bra anledningar man kan komma på, så blir det några bitar:) Vi kommer nog dock bli avbrutna av Jack som kommer att vilja ha mat. Förmodligen ger vi honom lite gröt i sömnen, då han inte hann med kvällsgröten idag innan han somnade.

Tror nog att Jack snart börjar fatta det här med att sitta. Just nu är det fällkniven som gäller, men fattar han bara att man måste sträcka på ryggen så kan det nog gå bra.

Imorgon ska vi sova i skift har vi sagt för att ikväll unna oss en lite senare sänggång. Jag tar natten (pojken tror ju fortfarande att man ska äta då) och sedan tar Victor morgonen. Jag sover tills jag är utvilad och då jag går upp så går Victor och lägger sig:)


RSS 2.0