Exhausted

Jag som skulle plugga...
Istället har jag ägnat kvällen åt att ändra utseendet på bloggen, en svår uppgift för en som aldrig blir nöjd. Nu börjar det dock närma sig något halvt vettigt. Att ändra alla teckensnittsfärger är ju dock en killer....så det väntar jag med:)

För intresserade kan jag meddela att jakten på en blivande man är i full gång. Har tre prova-på-dagar på match.com så det gäller att ligga i, ingen rast och ingen ro!
Jag letade igenom alla medlemmar och fann en som verkade söt. Herregud! (Kraven kanske borde tonas ned lite) Dock har han inte svarat på min "blinkning".

En jävra massa som tycker att jag verkar vara en hyvens jänta, så dem har man ju fått svara till (förutom de som är lastbilschaufförer) Och där trampade man säkert någon på tån...
MEN det är faktiskt viktigt för mig att en karl har lite mer ambitioner och drömmar än att köra morötter över hela landet.

Någon som vet var man annars kan träffa sina drömmars man? Nu när fest inte ens lockar...
Komvux har jag kollat igenom (ja, i princip hela Ängelholm har jag bokstavligt talat "provat" igenom) Okej...en sanning med modifikation men ni get the picture.

Äh, vafan gnäller jag för! Jag har ju Agnes!
Någon som hört om en katt som tror att det kommer mjölk ur öronsnibbarna?
Hujedamig. Säg inte att hon nu också är utvecklingsstörd!:-D

Kommentarer
Postat av: Mimmi

Bobbo.. du kommer inte tro detta! Men jag ska till Hbg på fredag, och det är inte för att "festa".. Som sagt, match.com är nog ganska bra ändå va! ;) Puss i ljumsken! /Mims

2007-09-20 @ 00:38:50
URL: http://mimsmums.blogg.se
Postat av: Sofie

Får säga att du lyckats mycket bra med din design. Väldigt snyggt:)! Får önska dig lycka till i sökande på icke-lastbilschafförer:P Puss

2007-09-20 @ 08:44:47
Postat av: sara

önskar dig lycka till =)

2007-09-20 @ 09:47:16
URL: http://mrsp.blogg.se
Postat av: Amending

Å inte var det mig du blinkade åt inte... surar lite för det! ....... Sådär då var mungiporna uppåt igen då! :)

2007-10-14 @ 04:15:23
URL: http://www.nogg.se/amending

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0