Men i helgen ska jag supa

"Ett förträffligt resultat!" var min lärares kommentar på mitt filosofiprov:-)


Lyckorus nr 2

Jag har ÄNTLIGEN fattat logiken med bokföring. Under hela gymnasiet fattade jag ingenting. Jag satt mest och var frustrerad och lite förbannad på att Sofie och Ida fattade men inte jag:) Detta är en stor grej för mig:-P Jag är inte korkad och det känns bra.

Give me some affärshändelser!:)

Watta?

Jag är trött. Som in i baljan. Busade till det igår och drack en flaska vin, en synd som man får sona idag. Till min stora glädje var svenskan inställd och jag kunde återgå till mitt hem och samla krafter till 09.15 då företagsekonomin ska trollbinda mig.
Imorgon ska jag åka till Köpenhamn! Det ska bli väldigt roligt. Shoppa, shoppa, shoppa. Ska tillåta mig att vara riktigt förbannat tjejig. Och ikväll...inte att förglömma, så ryker lite av håret. Om det bara blir en centimeter eller om jag klipper lesbianfrisyr återstår att se.

Min lägenhet ser ut som ett riktigt pundarhem just nu. Allt i skåpen står på min diskbänk i form av, ja just det - disk! Och har så gjort i ett par veckor... Jag har inte kännt att jag har haft tid att ägna mig åt hushållet, men ikväll blir det andra bullar (kanelbullar?) Trasan, hinken och den lilla dammsugaren åker fram!

Nu ska jag köra till Coop och köpa frukost. Franskbrödfrallor och en mjölk alternativt nyponsoppa.

Min lycka finner (utan överdrift) inga gränser!

Jag skulle kunna vara den lyckligaste människan på denna planeten just nu. På mindre än två veckor jag har skrivit 5 tentor och den sista skrev idag! Har fått resultaten på 3 av dem, vilka har varit MVG. Blev så oerhört glad när jag fick veta att jag fick bäst på analysen på historieprovet! Som jag kämpade med det povet i helgen. Jag var faktiskt nästan nära ett sammanbrott. Jag är så grymt stolt över mig själv! Jag känner mig faktiskt riktigt förbannat duktig. I helgen ska jag vila upp mig inför nästa "prov-period" som börjar om ca två veckor. Efter helgen är det dags att återvända till plugget men NU ska jag njuta!:-)

:C

Alltså ursäkta mig men skulle jag kunna skärpa mig?
Varför hittar jag en massa annat att göra precis hela tiden när jag har hur mycket att läsa som helst? (Komiskt att jag läser om försvarsmekanismerna...) Tror att det handlar om ren förnekelse.
Jag har så mycket att läsa att det blir för mycket att greppa.
Imorgon har jag prov. Tänkte sitta uppe ungefär hela natten och plugga. Ska börja när jag väl inser att jag faktiskt måste och att det dessutom måste ske nu.
I helgen tänkte jag bosätta mig hos mamma och pappa och ta med mig böckerna. På det viset har jag åtminstone sällskap (okej jag har en katt, men responsen är inte 100%) när jag pluggar och behöver inte känna mig ledsam åt att alla andra är ute och roar sig.
Så Mimmi. Svaret på frågan om vad som händer på lördag är: Jag pluggar at parenternas plejs.
Nästa helg ser det dock lite bättre ut. Jag skulle nog kunna gå ut då. Jo, jag tror det. Får se om det blir roligare när man inte har plugg hängandes över sig. (Eller åtminstone inte så mycket plugg)

1 2 3 på det fjärde ska det ske....

Jesus! (med amerikanskt uttal)

Bokstavligt talat.
Jesus har "blinkat" till mig på match.com.
Jag tror inte det kommer funka.
Jag kan inte ha sex med jesus.
Det går inte.

image79
          Även om han har ett visst sug i blicken...

Usch?

Gjorde testet där man fick veta vem man var mest lik. Kanye West eller 50 cent. Jag gillar inte 50 cent, ändå var jag 62 % en 50 centare! Ännu ett bevis på att världen är på väg åt helt fel håll.
Tack Mimmi, verkligen! TACK för att du förstört min dag! Bahnhof i fortsättningen kan du bara fetglömma:-D

Suck. Back to böckerna...

image78

Undrar just om 50 cent var en pluggis i skolan?
Han ser inte så värst pluggig ut tycker jag...
Kanske är likheterna trots allt inte så slående.

Exhausted

Jag som skulle plugga...
Istället har jag ägnat kvällen åt att ändra utseendet på bloggen, en svår uppgift för en som aldrig blir nöjd. Nu börjar det dock närma sig något halvt vettigt. Att ändra alla teckensnittsfärger är ju dock en killer....så det väntar jag med:)

För intresserade kan jag meddela att jakten på en blivande man är i full gång. Har tre prova-på-dagar på match.com så det gäller att ligga i, ingen rast och ingen ro!
Jag letade igenom alla medlemmar och fann en som verkade söt. Herregud! (Kraven kanske borde tonas ned lite) Dock har han inte svarat på min "blinkning".

En jävra massa som tycker att jag verkar vara en hyvens jänta, så dem har man ju fått svara till (förutom de som är lastbilschaufförer) Och där trampade man säkert någon på tån...
MEN det är faktiskt viktigt för mig att en karl har lite mer ambitioner och drömmar än att köra morötter över hela landet.

Någon som vet var man annars kan träffa sina drömmars man? Nu när fest inte ens lockar...
Komvux har jag kollat igenom (ja, i princip hela Ängelholm har jag bokstavligt talat "provat" igenom) Okej...en sanning med modifikation men ni get the picture.

Äh, vafan gnäller jag för! Jag har ju Agnes!
Någon som hört om en katt som tror att det kommer mjölk ur öronsnibbarna?
Hujedamig. Säg inte att hon nu också är utvecklingsstörd!:-D

Junk-food is my middlename

Hujedamig. Under min pluggperiod (som fortfarande har högsäsong) har jag nog inte fått i mig en endaste liten vitamin. Någon mat har jag inte lagat. En och annan tur till Mc Drive, en och annan godispåse på Coop och massvis med kanelbullar. Det ska bli skönt när jag har tid att laga mat igen. Jag känner lixom att jag i princip består av cheddarost.
image64
Självporträtt

Fullt ös medvetslös?

Har en paus i pluggeriet (som för övrigt går väldigt bra!) Tänk att Historia är ju riktigt intressant. Det tyckte jag inte på gymnasiet. Åldern som säger sitt.
Har hälsat på Rosanna idag och Agnes nya kusin Stina! Världens sötaste lilla hårboll! En vit snöboll som lunkar omkring och nosar på allt:)  De ska snart träffas har vi bestämt.

Igår var jag ute med Mimmi, vilket var roligt. Men det är ju sören att den där gamla partyenergin tycks vara borta med vinden när det gäller mig. Vet inte vad som har hänt! Nej. Detta håller inte. Kommer inte partyhumöret tillbaka så finns det bara en sak at göra. Återuppta medlemskapet på Match.com i jakten på en helgsysselsättning.

En paus

Bilder har jag inte lagt upp många på sistone och det ser ganska tråkigt ut när man trillar in på bloggen (vars design jag snart får en sur uppstötning av) Den kommer att ändras när det finns tid till det. Nu ska jag till biblioteket...

image60

Jag och Karolina på Nosses halv-inflyttningsfest

image61    image62

Jag som nannar men kattipatzingen och jag på kräftskiva

image63

Menorca

Ikväll då? Ingen aning. Antagligen bara plugg. Får jag en pluggpropp kanske jag ringer upp någon för att fråga om denne tillsammans med mig för har lust att för en stund glömma sina bekymmer.
Är det någon som skulle vilja ställa upp som 112-aktör går det bra att skicka in en intresseanmälan.

Inte rasist - HUMORist!

Blackhead Eliminating!


image59


Bra jag som tänkt på hur otroligt fel den reklamen låter?
Det är roligt. Man undrar ju hur dem tänkte:)

Ut med språkhistorian - in med procenten (ur matematisk synvinkel tyvärr)

Alla mina blogginlägg handlar om plugg. Tyckar du det är tråkigt ber jag dig omgående att söka dig till annan sida. Plugg är det enda som rör sig i mitt huvud nu. Jag drömmer om det på nätterna och jag sitter försjunken i böckerna på dagarna. Vilket spännande liv man lever! Jag är till och med beredd att ge upp allt vad festande heter för denna underbara syssla.
Har nyss skrivit ett svenskaprov och allt pluggande gav utdelning! Kändes som att det blev ett MVG. Allt annat är bortkastad tid. Jag går inte på komvux för att lära mig saker utan för att få MVG så att jag så småningom kan ägna mig åt sådant som faktiskt intresserar mig. Det är bara att tugga och svälja och acceptera att samhället ser ut så.

Så. Dags att börja plugga! Matteprov imorgon.

You gotta love it...

Och så blir det mörkt....eller jag vet inte?

Dags att plugga som en idiot.
image57

Who killed the partyqueen?

Måste erkänna att nu står festandet mig upp i halsen. Jag orkar faktiskt inte mer. Jag är trött. Jag vill gå hem. It's over, finito...get the picture?:)
Det är möjligt att jag har ångrat mig till nästa helg men jag tror inte det.
Jag och Mimmi hade roligt igår, men jag hade faktiskt lika gärna kunnat sitta hemma med na' eller gå ut och ta en bit mat. Det hade varit nog så trevligt!:) Dessutom hade jag ju kommit ihåg alla våra djupa konversationer i detalj...
Nu är plugget prio ett och kanske är jag efter att den värsta prov-vågen har lagt sig mer partysugen än någonsin!:-)

Frajdaj

Har legat på latsidan vad gäller bloggandet.
Men idag är det fredag och då brukar det alltid finnas något att förtälja!
Efter stundande plugg och Väla idag är det kväll och fredag kväll means party! Ikväll sker det tillsammans med Mims och förhoppningsvis Mia! Off to Helsingborg we go:-)

Men som sagt...fram tills dess. Svenska språkets utveckling och bla bla bla. Prov på torsdag, matteprov på fredag. Veckan därpå förmodligen tre prov.

Jag älskar att plugga!

...och supa...

MVG-barnet har anlänt

Jihaaa...katchingade in alla rätt på första matteprovet! Nästa är redan på fredag om två veckor. Känner mig riktigt motiverad:-) MVG MVG MVG....

RSS 2.0