Jack 9 månader och en vecka (en graviditet gammal)

Idag har Jack visat upp sig på BVC för Barn- och fritidsprogrammet. Han var i sitt esse efter två timmars sömn och de verkade tycka att han var väldigt söt:-) Vilket han också är såklart! Jack har nu kunnat sitta i ett par månader och för någon vecka sedan lärde han sig att lampan sitter i taket. När man frågar "Jack, var är lampan?" så tittar han upp i taket:-) Han är så begåvad den pågen! En tand har han också fått på vänster sida i nederkäken. Den fick han för 2-3 veckor sedan. Himla gulligt när den skymtar fram:-)

I övrigt så är Jack väldigt lätt att ha att göra med. Han sover till nio på morgonen och ett tvåtimmarspass mitt på dagen så vi lider ingen sömnbrist här inte:-) Jack kan sitta på golvet och pilla med sina grejer timme ut och timme in. Ja, han reder sig själv:-) Jag tror att vi fått världens underbaraste barn!


Den 3 november 2011 sprack Jacks första tand igenom!

Måste ju skriva det någonstans så att jag minns:-)Ungefär såhär glad var Jack den dagen tandjäveln ville upp. Bilden är dock tagen ett par veckor innan, i Hembygdsparken, då vi hade gung-premiär!:-)

RSS 2.0