Vår ängel

Jesusbarnet i krubban (eller Jack i barnvagnen...)

BVC, YSTAD OCH DOP

Det var längesen jag skrev här nu och egentligen har jag ju aldrig haft mer att skriva om än nu!
Idag har jag och Jack varit på BVC. Han är nu 4½ månad gammal, äter gröt till frukost och kvällsmat, väger 7900gram, är ca 66 cm lång och har ett huvudomfång på 44,5cm (bighead!).
Fick ett samtal av BVC-sköterskan vid 10.50 och jag förstod direkt bara jag såg numret, saaaatan, det var ju BVC-besök idag 10.30! Kollade upp tiden och allt igår, men hjärnan är liksom inte satt på fullkapacitet nuförtiden.

Igår var jag, mamma och Frida i Ystad. Ja, och Jack förstås! Det var himla mysigt. Mysiga gränder och trevliga butiker. Jag köpte en solhatt i en hatt-affär. Sådana finns det inte många nuförtiden. Hatt-affärer alltså.
Jack var så himla duktig och var inte alls mycket ledsen förutom lite på hemvägen. Men allvarligt talat var man ju själv lite less då på det obekväma tåget. Vi såg en kändis också! Jo jo, Armand Kranc var på MAX i Ystad med sina barn. Och där avslöjade jag att så var även vi:-) Dock drack jag bara en Ramlösa. Nuförtiden får man ju gå till ställen där man vet att det finns bra skötbord och sånt.
Vi åt en underbar lunch på en liten restaurang om hette "Stig in". Helt otroligt god hemmagjord pasta. Nästan så man blev sugen på att försöka göra sådan själv någon gång i framtiden.

För övrigt är livet väldigt härligt. Jack är en underbar liten glad pojke! Vi har en mysig vardag jag och Jack. I förrgår låg vi på gräsplätte utanför lägenheten och mös. Jack låg på filten och sprattlade (och sedan i vagnen och sov) och jag låg i solen och lyssnade på P1 och Mark Levengoods sommarprat. Han är för härlig! Ni MÅSTE lyssna:-)

Den 13 augusti ska vi ha dop för Jack. Ska bli så mysigt! Många har frågat efter vad han önskar sig så jag kör en favorit i repris inför min 25:e födelsedag. Här kommer önskelistan:

Flagga med Jacks namn på till kommande födelsedagar

Sulkyvagn

Vas att ha blommor i på kommande födelsedagar

Tavla

Resesäng

Familjefotografering

Träleksaker (och andra leksaker)

Cykelhjälm

Graverad tårtspade (eller ograverad) till kommande födelsedagar

Sängmobil att fästa i spjälsidan

Kläder i storlek 74/80

Haklapp

Böcker

Astrid Lindgren CD och DVD att samla på

Presentkort på Babyland

Presentkort på Nelly.com (eller bebiskläder från Nelly.com)

Mixer eller matberedare så att grabben kan få lite vettig mat

 

 

Om det går att få tag på så önskar vi gärna begagnade saker.

Återkommer o jag kommer på något mer!

Nu ska jag nog vila lite innan Jack vaknar. Det är så varm idag så jag orkar inte göra något av det jag egentligen borde göra. Men det ska bli sämre och svalare väder imorgon säger dem så jag får ta tag i sådana göromål då. NU vaknade han...Varför är bebisar nästan alltid arga när dem vaknar?

RSS 2.0