Nyårsafton 2010/2011

Idag är det sju veckor kvar till beräknad födelse. Tycker att tiden har börjat gå lite långsamt igen...
Igår var jag och Victor på Dunkers och så gick vi en runda i Helsingborg och tittade på Rean. Det var mysigt men jobbigt! Jag blev andfådd titt som tätt och så värkte mina fötter och min rygg. Har foglossning nu i ryggslutet så allting gick väldigt långsamt också. Kunde bara ta pyttesteg när vi gick. Frustrerande för en som vill att det ska gå undan:-) Brukar alltid vara den som pinnar på.
Och så är det nyårsafton idag. Det är ansträngande:-) Är mycket glad att vi ska sitta på en restaurang och bli serverade. Vet knappt om jag orkar vara med vid tolvslaget, men det får vi se! Stackars Victor som får hänga med tråkiga mig, men det får vara så. Vi är ju gravida tillsammans även om han inte får ta del av de fysiska krämporna av det:-)
En annan sak, jag tappar saker på golvet HELA tiden känns det som och det gör mig så förbannad! Antagligen tappar jag inte mer saker än innan, men det har liksom aldrig tidigare varit ett projekt att ta upp det jag tappat, det har gått av bara farten. Nu är det himla besvärligt. Ofta låter jag det bara ligga och så hoppas jag att Victor eller katten plockar upp det:-)
Vi har förresten nästan en komplett startgarderod till lillgossen nu. Har köpt lite smått och gott den senaste veckan:-) Mest nöjd är jag över ett par jättefina vita manchester-hängslebyxor. En fin blå overall har han också fått. Det mesta går i vitt och ljusblått. Lite tråkigt kanske, men jag har svårt för alla pojkiga mönster, bilar, traktorer och diverse färgbomber. Jag gillar mer enfärgat, randigt och rutigt. Det ska bli så mysigt att klä på honom alla dessa små kläder:-)

Nej, nu ska jag nog rulla upp håret på spolar tror jag inför kvällen. Det är ju trots allt ett väldigt speciellt år vi ska skifta till!:-)

Kommentarer
Postat av: mamma

För 40 år sedan hade jag Ricard i magen,så jag vet hur det är.Det blev en av de nyårsaftnarna jag minns mest,en av de bästa faktiskt.Kram:)

2010-12-31 @ 12:12:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0